Hjerter og jul

Skrevet d. 19-12-2020 15:33:20 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Jul og ferie kan forstørre vores omsorg, venlighed og forbindelse ... dog kan de også forstørre separationsenergier; som skyld, kaos og følelsesmæssig ustabilitet.

Det kan være fordelsagtigt at indgå fast "forpligtelse" for at brede næstekærlighed, compassion, medfølelse, venlighed, tålmodighed og rummelighed, når vi interagerer med andre - og også med os selv.

At øve og dyrke disse hjerteegenskaber i løbet af ferien (eller når som helst) kan forhindre stress og løfte vores sind til mere klarhed, bedre dømmekraft og åbenhed for egen intuitive vejledning for nemmere at nå vores højeste bevidsthed.

Lad os have medfølende omsorg i vores hjerter for alle, der lider under de dybe udfordringer, som den kollektive menneskehed oplever lige nu. Velvidende, at folk gør det bedste, de kan, selvom de ikke altid er bedst, ofte på grund af et pres fra tilsyneladende umulige beslutninger og valg.

Det er en tid for mindre fordømmelse og upartisk lytning til hinandens synspunkter og bekymringer. Kollektiv venlighed, medfølelse og samarbejde er vigtige manglende hjerteenergier, der kan omdirigere nogle af livets nedadgående spiraloplevelser til en sammenhængende fremadgående bevægelse mod stabilisering. Indre og ydre øget kohærens skaber lettere adgang til løsninger og resultater, der er bedst for helheden.

Vi kan gøre mere end vi tror for at reducere personlig og kollektiv stress gennem disse udfordrende tider. Vi kan gå til vores hjerter og skabe, ikke vente på, at noget bliver bedre. Hvis vi tør... Jeg starter Add Heart op i starten af 2021.

Lad os gå videre sammen, når vi går ind i det nye år, et år, hvor øget omhu i vores interaktion med hinanden kan gøre en væsentlig forskel. Vi er her for at elske, pleje og komme sammen og ud af det med hinanden. Det er hvem vi er kernen.

Af hele mit hjerte ønsker jeg dig og dine den dejligste og hyggeligste jul og ferie.

Skål for hjerternes fest, som julen så fint repræsenterer.

Gå i glæde.

Med hjerte Christin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.