Føler du dig stresset?

Skrevet d. 9-9-2017 11:57:50 af Rikke Thue Schick-Hansen - Coach, Psykoterapeut, Terapeut, Supervisor, Parterapeut, Stressterapeut, Mentor, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Føler du dig stresset? – ved hjælp af narrativ terapi kan du lære at håndtere stress med udgangspunkt i dine egne erfaringer og det som virker for dig.

Gode råd er der mange af. Ofte positionerer vi terapeuter os som eksperter i andre menneskers liv, når vi fortæller andre, hvordan de skal håndtere stress med udgangspunkt i gode råd. Det, de færreste dog er klar over er, at de allerede har udviklet færdigheder med hensyn til at håndtere problemer i deres liv som de kan trække på, hvis de får fokus på dem.

Ved hjælp af en terapeutisk samtale kan du tage udgangspunkt i dine egne erfaringer med det som virker for dig i dit liv. Når det kommer til håndtering af stress, eller andre problemer for den sags skyld, findes der ikke nødvendigvis en facitliste, som gælder for alle mennesker, men der findes strategier til håndtering af stress, som virker for dig, med udgangspunkt i dine egne erfaringer.

Ved hjælp af en terapeutisk samtale, kan du reflektere over hvilke færdigheder du indtil nu har brugt til, at håndtere problemer i dit liv i forhold til at passe på det, som er vigtigt for dig. 

Du er eksperten i dit eget liv. Kun du ved, hvad virker for dig.  Ved hjælp af en terapeutisk samtale får du fokus på de færdigheder du allerede har udviklet med hensyn til at håndtere problemer i dit liv. Sammen får vi sat ord og begreber på det du allerede kan, ved og vil. Ved hjælp af refleksioner over dit eget liv kan du derved blive aktør i dit eget liv og du kommer til at bevæge dig i den retning du selv ønsker i dit liv.

Bestil tid allerede i dag med henblik på en samtale.

Læs mere om: Stress

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.