10 måder til at holde fast i lykken i dit liv.

Skrevet d. 31-5-2020 19:04:53 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Metoden til at sørge for at bibeholde LYKKE i dit liv


1. Husk ALTID at der er ingen der kan frasige sig problemer. Du er ikke den eneste. Bare ikke alle taler om dem. Men de eksisterer I alles liv også hos dem, hvor det hele ser perfekt ud.


2. Udfordringer er en del af livet. Kun en død person har ingen udfordringer.


3. Der findes ikke et problem der ikke findes en løsning på. Der vil være løsninger på de smerter du går gennem.


4. Den måde du ser dig selvom på har indflydelse på din lykke. Se dig selv som en værdifuld og elskelig person undgå lavt selvværd og mindreværdskomplekser. Og dukker det op så arbejd med det, da det vil dræne din livskvalitet og forhindre dig i at opnå dine drømme.


5. Tag dig ikke af hvad andre siger om dig. Nogle mennesker er mere sadistiske end andre. De gør det kun med det fortsæt, at gøre dig ked af det.


6. Sørg for at have venner som er ærlige. Som giver dig energi og som nærer dig. Undgå de mennesker, som laver sjov med dig og griner af dig når du er mest udfordret.


7. I din fritid. Underhold dig med dine favorit hobbies, sport, spil, film, dans, elsk noget mere eller hvad der lige er dig. Gør det der gør dig glad. 


8. Lad ingen eller noget skræmme dig pga manglende penge eller materiale ting. En fattig mand idag kan blive rig imorgen. Forandring er en konstant.


9. Uanset hvad du går igennem idag, giv aldrig op. Så længe du har livet, er der altid et håb


10. Vær nysgerrig og gå efter dine ønsker. Hav tillid og kærlighed til livet og luk så meget du kan ned for frygten og tvivlen i dit liv.


Kærligst 

Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.