Irene Kirk - Psykolog

Irene Kirk

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Som menneske er ordet frihed rigtig vigtigt for mig. Ikke frihed forstået som ansvarsløshed, men frihed til at bestemme i eget liv. Irene Kirk - Psykolog

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg hedder Irene Kirk og er uddannet psykolog fra Århus Universitet. 

Som menneske er ordet frihed rigtig vigtigt for mig. Ikke frihed forstået som ansvarsløshed, men frihed til at bestemme i eget liv.

Mange mennesker lever et liv, hvor det, at leve op til andres forventninger, fylder rigtig meget, - og hvor de, i stræben efter at leve op til andres forventninger, glemmer at mærke efter, hvad det er, de selv gerne vil.

At lægge låg på egne drømme, egen kreativitet, egne ønsker kan føre til øget tristhed og manglende livslyst, og kan i yderste konsekvens føre til depression.

Hvornår har du sidst mærket efter, hvad det i grunden var, der gjorde dig glad? 

Jeg arbejder primært med livskriser, mindreværd, stress, sorg, angst og depression og har desuden stor erfaring med ADHD og psykiatrisk udredning og diagnosticering. 

Derudover er jeg tilknyttet Sind Pårørenderådgivning.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit behov falder ind under ovenstående, så ring til mig og jeg vil give dig en vurdering af, om jeg kan hjælpe dig.

Jeg har kort ventetid og gode muligheder for at tilbyde dig tid udenfor almindelig arbejdstid.

Eventuelt afbud skal meldes i så god tid som muligt og senest dagen før kl. 16 på telefon.

Ved sygdom senest samme morgen.

Ved manglende afbud opkræves fuldt gebyr for den aftalte tid. Du er meget velkommen til at kontakte mig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.