Helle Poulsen - Business Mentor

Helle Poulsen

Business Mentor

Charlottenlund

Personligt fremmøde

Individuel samtale, første møde 2.000 kr. Aftal tid

Excl. moms

Mange har kun brug for denne ene samtale for at mærke en forskel. 

Samtalen følges op af en gratis opfølgningssamtale pr. telefon et par dage efter mødet. 

Opfølgningssamtaler, møde eller tlf. 1.500 kr. Aftal tid

Excl. moms

Ekslusivt forløb, 10 gange 12.000 kr. Aftal tid

Excl. moms

I dette ekslusive forløb følger jeg dig ligeså meget, som du ønsker. Jeg kan fx undersøge ting for dig mellem vores samtaler, ligesom jeg arbejder videre på dine mål mellem vores møder og samtaler.

Du er også velkommen til at give en/flere af dine samtaler til din partner, børn eller en kollega. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ro, glæde og fremdrift i alle områder af dit liv Helle Poulsen - Business Mentor

Beskrivelse

Ro, glæde og fremdrift i alle områder af dit liv


Ledere og medarbejdere, som opsøger mig, har ofte søgt hjælp andre steder men synes stadig, at de mangler den samtale, hvor flere ting falder på plads både ift. dem selv, deres arbejde og deres familie. 


Jeg kombinerer mit klarsyn med mine mange års erhvervserfaring, Enneagrammet og Livshjulet til at sætte fokus på alle områder af dit liv. Jeg hjælper med at sætte ord på og skabe den forandring, der giver dig ro, glæde og fremdrift både arbejdsmæssigt og privat. Og som noget helt særligt, kan jeg også hjælpe dig ift. dine børn. 


Mange har kun brug for én samtale med mig for at opleve en stor forskel. Og det er også mit mål at hjælpe så meget som muligt - den første gang vi mødes. Jeg har relativt få kunder pr. dag for at hjælpe mest muligt, da jeg er ambitiøs og meget engageret. 


Den første samtale på ca. 2 timer foregår på Charlottenlund Slot og bliver fulgt op af en gratis opfølgningssamtale pr. telefon. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.