Helle Poulsen - Mentor

Helle Poulsen

Mentor

Charlottenlund

Personligt fremmøde

Individuel samtale, første møde 2.000 kr. Aftal tid

Mange har kun brug for denne ene samtale for at mærke en forskel. 

Samtalen følges op af en gratis opfølgningssamtale pr. telefon et par dage efter mødet. 

Opfølgningssamtaler, møde eller tlf. 1.800 kr. Aftal tid

Ekslusivt forløb, 10 møder + tlf. samtaler 20.000 kr. Aftal tid

I dette eksklusive forløb følger jeg dig ligeså meget, som du ønsker. Jeg kan fx undersøge ting for dig mellem vores samtaler, ligesom jeg arbejder videre på dine mål mellem vores møder og samtaler.

Du er også velkommen til at give en/flere af dine samtaler til din partner, børn eller en kollega. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Forandring - her og nu. Helle Poulsen - Mentor

Beskrivelse

Forandring - her og nu. 


Èn samtale hos mig er typisk nok til at skabe en forandring. Derfor er vi også sammen i op til 2 timer den første gang.


Jeg er lyttende, nærværende og ambitiøs. Jeg er 100% engageret i dem, som jeg hjælper. Mit fokus er dig og dine mål og i vores samarbejde tager jeg højde for, om du er kommet til mig pga eksempelvis stress, depression, skilsmisse eller dine børn. Jeg arbejder helhedsorienteret og fokuserer på alle områder af dit liv. Jeg har en stor omsorg for børn og unge, hvorfor jeg også kan hjælpe dine børn, hvis du har brug for det. 


Jeg kan hjælpe dig med:

 • en indre personlig forandring
 • relationen til din partner
 • dine børn
 • dit arbejde


Det er vigtigt for mig, at du oplever størst mulig forandring.


Kontakt mig gerne for en kort uforpligtende samtale. 

Kærligst Helle 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.