Bodile Behrmann - Psykoterapeut, Coach

Bodile Behrmann

Psykoterapeut, Coach

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Reikienergien støtter kroppens egen naturlige evne til at helbrede sig selv. Bodile Behrmann - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv på GoMentor - Kontakt support hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

Jeg er uddannet reikihealer, kunstterapeut og coach - og har erfaring med terapeutiske samtaler samt coaching fra psykoterapeutisk praksis.

I øjeblikket er jeg desuden ved at efteruddanne mig til ID-psykoterapeut.

 

For tiden tilbyder jeg udelukkende reikihealing, hvor jeg gør brug af min erfaring som terapeut i mine samtaler med dig.

 

Velkommen til min profilside

 

Reikihealing

 

Jeg er uddannet Reikihealer hos Padam Christo Blaak, hvor jeg er blevet indviet til Reikienergien efter den oprindelige metode, sådan som Reiki blev videregivet af Dr. Mikao Usui i Japan for hundrede år siden.

Metoden hedder Usui Shiki Ryoho Reiki.

 

 

Reiki er en healende energi, som fører til større individuel harmoni - den afbalancerer kroppens ubalancer og afhjælper stress, psykologiske blokeringer og fysiske ubalancer ved at løsne op for spændinger i kroppens energibaner.

 

Som healer kan og vil jeg ikke love dig, at jeg kan helbrede dig for forskellige sygdomme. Men jeg kan love dig, at jeg vil tilføre din krop den energi, som du har brug for i forhold til den livssituation, du står i lige nu.

 

Det er her Reikihealing er et godt redskab.

 

Reikihealing kan og skal ikke erstatte lægebehandling. Reikihealing er et supplement.

 

Reikienergien støtter kroppens egen naturlige evne til at helbrede sig selv. Den virker både på det fysiske, det psykiske og det åndelige niveau.

 

Når jeg kanaliserer energi videre til dig, er det din krop, der bestemmer, hvor energien skal hen i din krop. Den tilfører energien der, hvor der fysisk eller mentalt er mest brug for den.

 

Reikihealing kan aldrig skade - den tilpasser sig det behov, som du har lige nu.

 

Når der opstår ubalancer i energisystemet, som har tilknytning til kroppen og sindet, eller hvis der er en ubalance i følelseslivet, er det fordi der er en eller anden form for ”kommunikationsforstyrrelse” mellem sjæl og krop. Reiki er en af vejene til at skabe balance mellem sjælen og den fysiske eksistens, således at der skabes balance og orden, hvor der før var kaos.

 

Det er af afgørende betydning for mig, at du føler dig tryg i vores samvær

 

Før en healing vil vi altid starte med at snakke om, hvad dine behov er. Jeg vil gå i dialog med dig og lytte til dig omkring de problemer, du kommer med det være sig krise, tab, lavt selvværd, stress, depression , fysiske smerter eller ”blot” et ønske om større velvære og ”afspænding”.

 

Efter denne samtale vil jeg bede dig om at lægge dig på briksen. Når jeg derefter går i gang med healingen, vil jeg med en let berøring lægge mine hænder forskellige steder på dig krop.

 

En healing kan opleves meget forskelligt lige fra en intens varme, aktivering af forskellige følelser til indre ro.

 

Healingenen virker via den energi, jeg kanaliserer ind i dig.

 

 

Mit mål er at du - i en tryg atmosfære - får løsnet op for kropslige ubalancer, uforløste følelser eller indre uro.

 

Mit mål er med andre ord, at du får healet dine ubalancer med større velvære og livskvalitet til følge.

 

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte (mail eller telefon), men du kan også – hvis du foretrækker det – blot trykke på ”Ring mig op”, så vil jeg ringe til dig så hurtigt som muligt.

 

Bemærk! Evt. afbud meldes telefonisk, ikke på mail.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere