Anni Riis - Psykolog

Anni Riis

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anni er Cand.pæd.psych og desuden cand.jur Anni Riis - Psykolog

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Jeg er uddannet psykolog fra Danmarks Pædagogiske Universitet i 2003, er medlem af Dansk Psykologforening, autoriseret i 2005 og har desuden en baggrund som cand.jur.

Jeg har stor erfaring med at arbejde som konsulent og coach for forskellige faggrupper samt med supervision af bl.a. fagfæller.
Jeg har desuden mange års erfaring i at samtale med børn, unge, forældre og mennesker i krise og sorg.

Et af mine kerneområder er at hjælpe mennesker i stressrelaterede situationer, så de kan komme styrket ud af samtaleforløbet. Herunder mennesker med depression, angst og forskellige former for smerter.

Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte eller at sende en kontaktanmodning

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere