Sig PYT - luk munden på din indre kritiker

Skrevet d. 30-7-2019 22:32:50 af Sigrid Lund Nielsen - Psykomotorisk terapeut, Traumeterapeut, Kropsterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør

Idag har jeg sagt PYT - og jeg nåede minsandten virkelig meget alligevel ?? Jeg er ret sikker på, det var fordi, jeg sagde pyt og fulgte min krop og mit flow jeg ved ikk med dig, men jeg har ret ofte store forventninger til mig selv, og det skal jeg opnå hver dag. Det er sgu tough og leve op til. Og ærlig talt, så lever jeg langt fra op til mine egne forventninger... Og det stresser mig helt vildt.. Kender du det!? Tænk jeg stresser mig selv med mine egne tanker.. Det er da skørt.. Men ikke desto mindre sandt. Vores krop og sind stresses både af ydre belastninger og indre.. Men en måde at komme ud af tankemylder og forventninger til egen effektivitet er at sige: PYT!

Sige

"okay, så nåede jeg ikk det"

Eller

"fint nok, idag er jeg bare ikke lige så produktiv eller kreativ som jeg havde planlagt, jeg skulle være" 


Det lyder helt fjollet, når jeg skriver det. At jeg havde planlagt, at jeg skulle være kreativ. Men det havde jeg altså.. Og ved I hvad? Mine forventninger og dunken mig selv oveni hovedet, dræber jo alt energi og kreativitet inden jeg er gået igang..


Heldigvis har jeg gode mennesker omkring mig til at minde mig om, at jeg skal skrue ned. Heldigvis er jeg efterhånden ret god til selv at spotte, når jeg kører op i en spids...


Og hey: idag gav det pote. Jeg droppede min oprindelige plan, fordi der var mulighed for at gøre noget andet (det er jo ikke altid en mulighed) og jeg nåede så meget mere, end jeg troede jeg ville, fordi jeg simpelthen fulgte mit flow ♥️


men det havde nu også været okay, hvis jeg ikke havde nået en dyt efter en lang arbejdsdag ? Så lad det være en inspiration til dig derude, der også lader dig styre af dine gode intentioner, forventninger og andet. Prøv at sig PYT, når det ikke lige gik som planlagt, og se hvad der sker. Måske inviterer du noget helt andet ind i liv ♥️ 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.