Seksualitet og par

Skrevet d. 15-9-2021 18:27:32 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Accept og tilgivelse er to af de vigtigste grundelementer i kærlighed. Du må derfor kende dem og bruge dem for at kunne navigere i kærligheden. Hvad du end har af forestillinger om både accept og tilgivelse, så se, om ikke denne version kan inspirerer dig til at tage dem til dig på din vej. Du kan nemlig ikke komme uden om disse to begreber, når du ønsker at arbejde med kærligheden og med at frigøre dig fra destruktive mønstre og fortolkninger.

Accept og tilgivelse bringer dig ud af kærlighedens skygger og ind i friheden til at elske og blive elsket. Accept er den smukkeste tilstand, et menneske kan komme i, og den er skridtet før tilgivelse. Accept handler om din egen selvaccept og din accept af andre og af livet. I virkeligheden kunne man sige, at det først og fremmest handler om at kunne lære at acceptere sig selv, førend man kan acceptere andre. Det viser sig ofte, at det, vi ikke accepterer hos andre, har vi heller ikke accepteret i os selv.


I Kær-Lighed til dig og partner.

Christin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.