Jeg kan ikke finde ud af kærligheden..

Skrevet d. 10-6-2020 20:44:24 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Måske du indimellem spørger dig selv om, ”hvor blev kærligheden af” eller ”hvorfor kan jeg ikke finde den” Måske er den borte med blæsten som på en stormfuld dansk efterårsdag og hvorfor forsvandt den og hvad skete der? Hvordan får jeg den tilbage i mit liv igen / hvordan finder jeg den overhovedet? Den ægte vidunderlige kærlighed. Den fantastiske følelse indeni.

Kærligheden kan være en svær størrelse. Det er den for mange. Alle ønsker den og drømmer om den.

Du føler du giver kærlighed, men føler ikke den er gengældt i den mængde, du ønsker. Men giver du selv al den kærlighed til andre, som du går og tror, og som gør, at din partner får lyst til at gengælde din kærlighed? Og kan du overhovedet gøre puslespillet op på den måde?

Nej,…

  • Kærligheden kan ikke gøres op i doser og mængder
  • Kærlighed kan ikke beregnes
  • Kærligheden kan du ikke styre med dit hoved - du må ned i dit hjerte

Kærligheden vil være til stede, når du har det godt. Når du er i balance med dig selv. Når du føler dig set, hørt og forstået. Når du bliver rummet af din partner, for den du er og frit kan udtrykke dine behov. Når du elsker dig selv, så vil og kan kærligheden være til stede. For når du elsker dig selv, så kan du også elske andre.

Kærligheden må først og fremmest være til stede i dit eget liv. Du skal kunne mærke kærligheden til dig selv. Føle den.

Du kan ikke forvente andre skal ”fylde dig op” med kærlighed, for du kan elske dig selv. Du skal kunne stå i din egen selvkærlighed, for da bliver du klar på egne grænser, lyster, behov og hvad du vil være med til og ikke være med til og lige der, kan du skabe et harmonisk kærligt forhold. Da har du fundamentet for et stærkt kærlighedsforhold.

Du har ET liv og du er selv ansvarlig for din kærlighed og lykke.

Kærligheden afhænger af dig.

I kærlighed 

Camilla 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.