DØR SAMTALEN MED DIN FLIRT?

Skrevet d. 13-4-2020 15:55:37 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

 ..Du kender det måske?!

Det dér med, at du er i gang med en sms-korrespondance med en flirt og det gik egentlig meget godt fra starten af (der var gnister og emoji’s over det hele og du kunne mærke at det snurrede i maven..)


Men ligepludselig skete der noget! Som hvis man ser en god film og lyden lige pludselig forsvinder. Det er som om der mangler noget.. Samtalen er gået død! Alarmklokkerne går af og pulsen begynder at stige.

Nu er spørgsmålet, hvad skal der gøres for at få liv i samtalen igen?

Fortælle en joke?

Stille et dybt filosofisk spørgsmål?

Skifte emne i samtalen?

Du mærker panikken og koldsveden over, at du ikke kender ruten ud af dette tornekrat. Hvordan knækker du denne DaVinci kode?


Ofte er der sket en eller flere af 4 ting:

  1. Du har ikke været underholdende nok i din måde at skrive på
  2. I har skrevet for længe og for meget sammen
  3. Du har haft for meget fokus på kun at være sjov og har glemt at vise at du også kan snakke om seriøse emner (eller omvendt)
  4. Du er kommet til at virke for slesk, kommet med for mange komplimenter eller taler måske din flirt lidt for meget efter munden


Så næste gang du skriver med en flirt, så hold øje med de 4 punkter ovenfor, og pas på du ikke går i en af fælderne.


Jeg er Dating & Parforholds Coach og noget af det jeg arbejder med er at hjælpe folk med at:

• Være mere underholdende i deres måde at skrive på

• Balancere længden og hyppigheden af korrespondancen

• Balancen mellem sjov og seriøs

• Få styr på hvad der skal til for at imponere og hvordan man invitere på date


Så hvis dine samtaler med en flirt ofte går død og du ønsker at få finpudset og optimeret din tilgang så du kan feje benene væk under din flirt, så kan du kontakte mig ved at klikke på ”vis profil” (øverst i højre side) og kontakte mig der.


Pasquale Paladino,

Dating & Parforholds Coach 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.