Psykologordning på CBS

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Går du på CBS og har brug for en psykolog?

Når I klæder jeres ledere og medarbejdere på til at håndtere psykiske udfordringer, skaber I grundlag for sundere medarbejdere, større arbejdsglæde og højere trivsel. Individuelle psykologsamtaler vil give medarbejderne hjælp til deres udfordringer. En Psykisk Krisepakke vil sikre hurtig psykologbistand ved akutte krise. Akutte kriser og situationer kan opstå pludseligt og påvirke både medarbejdere, ledelse og pårørende. Med en Psykisk Krisepakke tilbyder I medarbejderne tryghed og hjælp, hvis de bliver udsat for en stor psykisk belastning.

Desuden kan CBS få adgang til erhvervspsykologisk rådgivning, der kan hjælpe med udfordringer på arbejdspladsen. Det kan være reaktioner på en forandringsproces, udfordringer med stort arbejdspres eller noget helt tredje. Uanset hvilke udfordringer arbejdspladsen oplever, står GoMentors erhvervspsykologer klar til at hjælpe, så CBS får det bedste fundament for trivsel på arbejdspladsen.

Stress-hotline

Vi har specialiseret os i at hjælpe virksomheder med stresscoaching. I kan få hjælp af en anden af vores andre autoriserede psykologer eller andre erfarne stressmentorer, fx. psykoterapeuter eller stresscoaches. Proaktiv stresscoaching virker godt på medarbejdere, der er stressede eller er i risikogruppen for at blive stressede. Derfor tilbyder vi professionel stresscoaching med fokus på situationen og forebyggelse. Afhjælpende stresscoaching kan være gavnligt for medarbejdere, der er alvorligt stressede.

Når medarbejderen har brug for psykolog-samtaler

Når de psykiske problemer tager overhånd og det ikke er nok at følge de gode råd, bør man få professionel hjælp. Når du som medarbejder skal finde den rigtige samtalepartner kan du følge disse tips:

  • Lav research, før du vælger behandler. Det er afgørende for et succesfuldt samtaleforløb, at kemien er god. Derfor er det vigtigt at gøre sit hjemmearbejde grundigt, da man på den måde kan optimere chancen for, at der et godt match.
  • Søg efter de kriterier, som er vigtige, for at du kan føle dig godt tilpas. Det kan fx være stedet, behandlerens alder, køn, uddannelse, metode eller erfaring. Læs derfor profilbeskrivelserne grundigt og se på flere forskellige behandlere.
  • Ring psykologen op, hvis du er i tvivl. En kort snak i telefonen vil ofte give et godt grundlag for at vurdere kemien og gøre det lettere at vælge.

Kom godt videre og find en psykolog

Hvis du allerede nu er klar til at finde en psykolog, kan du nedenfor se de autoriserede psykologer i Region Hovedstaden og Region Sjælland, der samarbejder med CBS. Søg evt. mere specifikt via "Find ekspert"-knappen. Søg herefter i "udvidet søgning", fx efter hjælp i dit nærområde ved vælge postnummer i øverste venstre hjørne og trykke SØG. 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.