GoMentor er supportering partner til Empathy and Compassion in Society Conference 2016

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Empaty and Compassion in Society Conference OsloLær praktiske redskaber til at træne og bruge empati og medfølelse på en god måde i dit professionelle liv og andre situationer.

Den 4. Empathy and Compassion in Society Konference (14-15 oktober i Oslo) vil præsentere universelle metoder til at fremme empati og medfølelse, den nyeste forskning på hvordan disse redskaber kan berige ens personlige og professionelle liv, samt eksempler fra organisationer hvor disse metoder har vist sig at være effektive.

Præsentationer og parralelsessioner er tilpasset deltagerne fra ulige sektorer inden for sundhed, uddannelse, samfundsliv, virksomhed og socialt arbejde.

"Vi er glade for at kunne ønske Richard Davidson og Scilla Elworthy velkommen som æresgæster ved årets konference. Davidson er en verdenskendt hjerneforsker for sitt arbejde på hvordan empati og medfølelse ændrer hjernen. Elworthy er en menneskerettighedsforkæmper og grundlægger af Oxford Research Group. Hendes arbejde har ført til at hun tre gange har været nomineret til Nobels fredspris."

Register dig på www.mindfulnesskonferansen.no

GoMentor er supportering partner til "Empathy and Compassion in Society Conference 2016" der er en tværfagligt international konference som i år skal afholdes for fjerde gang. Hovedarrangøren er Tenzin Gyatso Institute, en organisation som blev grundlagt for at føre Dalai Lamas budskab om medfølelse og globalt ansvar ud i livet. I tillæg er der en række internationale organisationer som bidrager. I år er det Mindfulness Norge som er vært ved konferencen. Vores samarbejdspartnere erkender værdien af at empati og medfølelse er helt nødvendige komponenter for at kunne skabe sociale ændringer og har en forståelse for at dette er kvaliteter som kan kultiveres og som bør være centrale i vores daglige aktiviteter i skolen, på jobbet og derhjemme. Konferencen samler professionelle undervisere fra alle sektorer i samfundslivet, bl.a. hjerneforskere, psykologer, aktivister, ledere og tænkere.

De vil præsentere:

  • Sidste nyt inden for forskning om medfølelse og hvordan det kan styrke os i arbejdslivet og fritiden
  • Universelle redskaber og metoder for at kultivere empati og medfølelse
  • Eksempler på nytten af sådanne metoder

Læs mere på www.compassioninsociety.org

Konferencen afholdes på Scandic Fornebu i Oslo d. 14-15. oktober.

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.