Lettere at finde hjælp til personlige udfordringer

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Verdens største online terapi og coaching platform introducerer en ny funktion på www.mentaline.dk, hvor brugeren ud fra en kort beskrivelse af sine udfordringer eller målsætninger, sættes i forbindelse med relevante psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Mentaline.dk, der er den første internetportal, der samler landets coaches, psykologer og terapeuter, gør det nu lettere og hurtigere at få den rette hjælp. En ny funktion på siden gør det muligt for brugerne at få hjælp til at finde den rette behandler. Siden introduktionen har Mentaline fået rigtig mange henvendelser på denne måde, og flere af dem er nu inde i et personligt udviklingsforløb sammen med en psykolog, psykoterapeut eller coach.

MentaMatch er navnet på den nye service, hvor besøgende på www.mentaline.dk har mulighed for at skrive en kort tekst om de udfordringer, som de søger hjælp til. Herefter matcher Mentaline beskrivelsen med relevante psykologer, coaches og psykoterapeuter, som specialiserer sig i netop denne udfordring. Brugeren får mulighed for at vælge blandt op til 10 behandlere, der tilbyder deres hjælp, og brugeren kan straks bestille og betale sessionen online. Det er også muligt at booke en kort gratis prøvesession på 5-15 minutter, der holdes på Skype eller telefon.

MentaMatch er blevet godt modtaget af både brugere og behandlere. Det har også resulteret i at de tilknyttede psykologer, psykoterapeuter og coaches er mere online og klar til at tilbyde deres hjælp. Dermed står de også klar, hvis brugerne straks ønsker en prøvesession.

Mange af behandlerne på Mentaline.dk tilbyder også den første samtale helt gratis, eller giver rabat på 25, 50 eller 75 %.

Mentaline.dk blev lanceret i sommeren 2010 og er nu verdens ledende terapi og coaching service. Brugere kan afholde sessioner med psykologer, terapeuter og coaches enten som videobaserede sessioner via Skype, over telefonen eller ansigt-til-ansigt.

Claus Kaaber, CEO hos Mentaline, siger om den nye funktion:

”Hvis man har brug for hjælp, skal det ikke være besværligt at finde den rigtige behandler,
og det skal kunne gå meget stærkt.Mentaline står klar til at hjælpe døgnet rundt, og vi
oplever at vores behandlere melder sig meget hurtigt med tilbud om hjælp.”

”Det handler i bund og grund om altid at kunne sikre brugerne den rette hjælp i de rette
omgivelser, og med det største udbud af coaches, psykologer og psykoterapeuter. Når det
kommer til at vælge den rette behandler, skal valget ikke være besværligt.”.

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.