Kvinder – drop ambitionerne!!

af GoMentor

Sidst opdateret 15-1-2020

Reviewer GoMentor

Stress er en psykisk lidelse som flere og flere mennesker lider af, hovedsagelig er det de unge kvinder der bliver for ambitiøse og mister overblikket over deres tilværelse med mand, børn, sexliv, privatliv og et arbejdsliv, det viser de nyeste tal fra Mentaline.dk, Danmarks største udbyder af online videobaseret terapi og coaching.

På blot 3 år er stigningen af offentlige førtidspensionister på grund af en psykisk lidelse steget med 57% viser tal fra Ankestyrelsen, hos Mentaline.dk er antallet af unge kvinder der søger online hjælp pga. stress og manglende overblik i hverdagen steget med 41% på blot ét år – og i dén statistik figurere mænd med stress og andre psykiske lidelser  ikke.

Direktør for Mentaline.dk Claus Kaaber syntes tendensen er bekymrende set i et større perspektiv, da ovenstående tal giver enhver direktør lyst til at råbe at kvinderne skal droppe de høje ambitioner og passe bedre på sig selv – men på den anden side er der heller ikke noget at sige til at en moderne ung kvinde gerne vil gøre karriere og ha et familieliv ved siden af.

Mentalines koncept passer perfekt til den pressede kvinde, der har svært ved at finde ressourcer til noget som helst. Hun kan sætte sig foran computeren, når hun har tid. Derefter kan hun i ro og mag lede efter den rette hjælp eller bede Mentaline om hjælp til at matche problemstillingen, ud fra en beskrivelse af situationen. 

Selve coachingen foregår også online, hvilket er en optimal løsning for kvinderne, der ikke behøver føle at de svigter familien eller arbejdet, da der sidder coaches klar online i weekenderne og om aftenen. 
Mentaline.dk er Danmarks største udbyder af online videobaseret terapi og coaching med mere end 200 psykologer, coaches og psykoterapeuter der taler mere end 10 forskellige sprog, fordelt over hele Danmark.

 

Vi samarbejder medHvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.