Anna Bentzen - Psykoterapeut

Anna Bentzen

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES VIA GOMENTOR.

Jeg har praksis 2 steder:

1. Nørre voldgade 21, 5 sal 1358 København K

2. Gammel Strandvej 264, 3050 Humlebæk

Min første opgave i vores samarbejde er at få dig til at være tryg og føle tillid - til mig og til processen. Som terapeut arbejder jeg på en direkte og respektfuld måde.

Du er eksperten på dig – jeg er eksperten på de værktøjer, der giver dig muligheden for at blive herre i dit eget liv. Eet af de vigtigste værktøjer i denne sammenhæng er opmærksomhed/bevidsthed om dine tanke- og handlemønstre.

Ved at blive bevidst om disse mønstre, får du nemlig mulighed for at vælge, om du vil ændre dem. Og dette gør sig gældende uanset om din problemstilling handler om angst, afhængighed, depression, stress eller noget helt andet.

Jeg har været gruppeleder i Kræftens Bekæmpelses sorggrupper for efterladte siden 2007 og har derfor stor erfaring med at arbejde med problemstillinger, der handler om sorg og tab.

Foruden ovennævnte specialer har jeg også stor erfaring med at arbejde med eksamensangst, selvværd og ensomhed og jeg inddrager ofte mindfulness, som træning i bevidst nærvær med tanker, krop og følelser.