Susanne Flamsholt - ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF, Mentor, Coach

Susanne Flamsholt

ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF, Mentor, Coach

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg arbejder tæt sammen med min intuition og den dybere intuitive side af dig som min klient. Susanne Flamsholt - ID psykoterapeut, Psykoterapeut MPF, Mentor, Coach

Beskrivelse

Der kan være mange årsager til at du ønsker at gå i terapi.

Måske står du i en livskrise der udspringer af parforholdsproblemer, traumatiske oplevelser, sorg, eller andre livsbegivenheder der har været belastende for dig.

Det kan være du oplever problemer med stress, angst eller depression, eller har udfordringer med at være særligt sensitiv eller introvert, føler dig overset eller overvældet af din omverden.

Det kan også være at du har været i alkoholrelaterede problematikker, eller har været udsat for narcissistiske angreb eller manipulation i din barndom eller voksenliv.

Måske er du fysisk syg og har brug for at tale om din situation... Det kan være du ikke kan sætte ord på din tilstand, men oplever et eksistentielt eller spirituelt tomrum.

Årsagerne kan være mange, og ofte kan det være en tilstand af frustration, fastlåsthed, angst eller lignede som udløser et ønske om at gå i terapi.

Det kan også være at der er tilstande der bliver ved med at “banke på” som du ikke helt kan komme i kontakt med hvad er.

Måske oplever du at du ikke bliver hjulpet af almindelig psykoterapi, men at du har brug for en mere spirituel vinkel på dine problemer.

Uanset: Mit ønske er at støtte dig i din proces med at finde ind til kernen af dine problemer, og hjælpe dig til at forstå de mønster og symptomer du kan have med dig fra barndommen eller fra belastende oplevelser i dit liv.

Udover at bruge ID-psykoterapeutiske metoder og teori, har jeg en meget kraftfuld intuitiv/psykospirituel tilgang til det psykoterapeutiske arbejde.

Biografi

Særlig erfaring med klientgruppe

Voksne

Andre ydelser

Undervisning og foredrag

Alder

51-60

Uddannelsessted

ID Academy

Sprog

Dansk

Andre relevante uddannelser

Sygeplejerske

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.