Gitte Thiel, mentor - Mentor

Gitte Thiel, mentor

Mentor

Videosamtale

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Videosupport (GoMentor videosession) 0 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mentorprofil til demo og test Gitte Thiel, mentor - Mentor

Beskrivelse

Dette er min mentorprofil, som jeg bruger til demostration og test.

Jeg kunne sådan set godt skrive en hel masse om forskellige ting, men det tjener ikke rigtig noget formål..jeg har nemlig sørget for at denne side ikke bliver indekseret - hvilket betyder, at søgemaskinerne aldrig vil finde den (eller du ved - man skal aldrig sige aldrig).

Det eneste formål disse skriblerier har er at skabe fyld, så min beskrivelsestekst bliver så lang, at der genereres et link til at læse den spændende slutning.

Jeg tror, at vi er der nu.

Slut.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere