Ved du hvordan man FLIRTER? (til mænd)

Skrevet d. 22-3-2021 12:02:13 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

(Dette blog indlæg er til mænd)

Hvad er ”flirte” og hvordan gør man det så?!


"At flirte er et forsøg på at skabe romantisk tiltrækning til en anden person. Sagt på godt dansk, at flirte er en vej til at score. At skabe seksuel og romantisk spænding mellem to personer."

-Pasquale Paladino, Dating Coach & Parterapeut


Hvordan man flirter er, for de fleste mænd, ikke noget der er blevet givet videre til dem fra tidligere generationer af mænd og det er nok også derfor, at så mange fyre ikke ved hvordan man gør. For hvor skulle de vide det fra? Hollywood film? For at ”flirting” ser godt ud på film, har man været nød til at simplificere hvad at flirte er, så seeren ikke er i tvivl om hvad der sker.


Sandheden er, at man kan flirte på mange måder.

Her vil jeg fortælle om de forskellige kategorier man kan flirte indenfor. I hver kategori er der mange variationer af flirt, men her vil du få et overordnet billede, så du har en ide om hvor mange nuancer flirt kan have.


Komplimenter – Men pas på: Bestemte slags komplimenter får tiltrækningen til at stige og andre får tiltrækningen til at falde hurtigere end du kan sige "hvad skete der?".

Øjenkontakt – Men pas på: Hvis du holder øjenkontakten for længe og for ofte (ved du hvor længe der er for længe?) så vil det blive for intenst for hende.

Kropskontakt – Men kun HVIS personen er klar til berøring. (du kender vel signalerne på hvornår hun er klar, gør du ikke? Ellers spørg mig..)

Lave sjov – Vitser, jokes, ironi, sort humor eller noget andet. Brug moderater mængder af din måde at lave sjov.

Dril – Tæller, så længe det kommer fra et kærligt sted og med et glimt i øjet. Er du god til at drille?

Kæk – Du behøver ikke svare på alt hvad du bliver spurgt om. Jeg lærer fyre, hvordan de, med humor, kan komme udenom spørgsmål de ikke vil svare på eller kommer med en kæk bemærkning.

Integritet – Stå ved dine meninger og holdninger. Hun tester dig, så vær beredt og find ud af hvornår din integritet bliver sat på prøve.

Initiativ - Vær den der leder interaktionen, så hun kan være hovedpersonen i hendes eventyr.

Stille nysgerrige spørgsmål - Vise interesse i at lære personen at kende på et dybere plan. Jeg har udviklet værktøjet, så du aldrig løber tør for -spændende- ting at snakke om der får tiltrækningen til at stige

Maskulint kropssporg – Ved at du viser din maskuline side, vil hun føle sig mere feminin og det være med til at hun finder dig tiltrækkende og tryg i dit selskab. (pssst.. det gør hende også mere klar til at blive forført ;-)


Har du spørgsmål til noget af det eller er du klar til at gå i dybden og lære hvordan man flirter, så fang mig ved at trykke på "vis min profil" eller søg på Pasquale Paladino, så finder du min profil.


Vi tales ved...


-Pasquale Paladino, Dating Coach & Parterapeut

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.