Sommerferien står lige straks for døren – måske er du allerede gået på ferie, måske vente

Skrevet d. 9-7-2019 09:54:26 af Tina Nielsen - Coach, Mentor, Mentaltræner, Stresscoach

Sommerferien står lige straks for døren -- måske er du allerede gået på ferie, måske venter sommerferien lige om hjørnet.  


Når vi har ferie - så giver det os gode muligheder for at stoppe op og mærke efter... tænke over hvad der er vigtigt i ens liv. Jeg håber du får nogle dejlige, langsomme dage i din ferie. Dage med ro og hvor du tager dig tid til at reflektere.  


Tid til at lade op og reflektere....

Sommerferien er samtidig også dér vi lader op, og henter energi, så vi er klar igen efter ferien.


De her spørgsmål kan du med fordel stille dig selv, som er gode at reflektere over:

  • Hvad er vigtigt i dit liv?
  • Hvordan samler du energi og lader op ?


I en kultur som vores, hvor vi har meget fokus på det ydre, kan det være en rigtig god ide at mærke efter og reflektere over, hvad der egentligt er vigtigt for os selv hver især.


Hvad er vigtigt for dig ? 

I mange tilfælde kan vi gå rundt og være forvirret over os selv, og at vi ikke får handlet på forskellige ting, simpelthen fordi vi har glemt at spørge os selv, hvad der egentligt er vigtigt for os.

Derfor kan spørgsmålet "hvad er vigtigt for dig?" være rigtig godt at stille dig selv.


Lever du efter dine værdier? 

Det er en god ide med jævne mellemrum at reflektere over dine værdier, da de udvikler sig i takt med den menneskelig udvikling vi hver især gennemgår.  Der er fx forskel på, hvilke værdier du har som barn og senere som ung og voksen.


"Hvad giver det dig" er også et rigtig godt spørgsmål at reflektere over.

 

Så sker der noget "magisk"

Dét med at finde ind til kernen, og finde ind til værdierne, er noget af det som jeg som coach hjælper mine fokuspersoner med. Når vi kobler dét vi gerne vil opnå, sammen med vores værdier, så sker der noget "magisk". Energien ligger ofte i værdierne, i det vi gerne vil opnå. 


Jeg ønsker dig en rigtig god sommer og ferie -- og håber at du har fået inspiration til at stille dig selv nogle værdifulde spørgsmål og til lader godt op i din ferie. 


Mange hilsner fra Tina. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.