Online Dating - Dør samtalen?

Skrevet d. 22-3-2021 12:18:34 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

Online Dating - Dør samtalen?


Kender du det? Samtalen med din match på den dating app/side du bruger starter SÅ godt!

Personen du har matchet med er lige din type, sød smilende og lækker på netop den måde du synes er sexet.


I har skrevet sammen noget tid og som et lyn fra en klar himmel sker det der IKKE må ske! Svarne bliver kortere og kortere, han/hun skriver færre og færre spørgsmål til dig og virker mindre og mindre interesseret. Personen trækker sig. Du er ligegyldig for den anden nu. Samtalen er død. Og det samme er dine chancer for at møde hende!


...Og det værste af det hele… Du har INGEN anelse om HVORFOR?!?!


Der kan være et hav af forskellige grunde.. Her er nogle af dem.


Dine spørgsmål:

  • Er ikke spændende nok
  • Er forudsigelige
  • Er kliché spørgsmål
  • Er fakta-baserede (spørg mig hvad det er..)
  • Er for seriøse og handler om tunge emner
  • Er ligegyldige
  • Er for venskabelige


Men hvordan finder du ud af hvilke af punkterne ovenfor der spænder ben for dig?


Du har 2 muligheder:


Første mulighed:

Analysér dine samtaler og find selv ud af hvad du har gjort forkert. Faldgruppen ved dette er, at hvis du finder ud af hvad du gjorde forkert, så vil du med stor sandsynlighed ikke vide hvordan du så skal skrive istedet (for lad os være ærlige, hvis du vidste det, ville du ikke have problemet, vel?!)


Anden mulighed:

Tag et billede af samtalen og send den til mig. Så kigger jeg på det (ganske gratis) og skriver tilbage med hvad der spænder ben for dig og hvad du kan gøre anderledes. Det spare dig for en masse tid og du slipper for at blive skuffet, frustreret og ærgerlig over at lave den samme fejl ved de næste 20 matches og ikke være kommet videre end tekst fasen 


Klik på "Vis min profil" i toppen og dernæst "Kontakt mig", der finder du mit mobil nummer og sender blot billeder af "samtalen der gik død" så skriver jeg tilbage der.


-Pasquale Paladino, Dating Coach & Parterapeut

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.