Her er et fokus, der får dig på rette vej!

Skrevet d. 6-4-2021 17:26:55 af Andreas Mouritzen - Psykolog, Mindfulness instruktør

DET ER KUN EN MULIGHED, IKKE EN GARANTI ❤️


Connection vælger jeg at tro er det vigtigste for os mennesker. Når det er der trives vi, og uden er det svært at findes et sted vi har det værre. Altså når vi er alene, gør det så ondt.


Når folk siger, at de føler sig grounded er det en refleksion af connection til jorden. Og sådan kan vi være forbundet med næsten alt inden i og omkring os. Så hvad skal der til, før du vil sætte connection højere end alt andet.


Fx skændes du i et forhold, og synes at du har ret, og den anden tager fejl. Det eneste der fixer det, er connection, ikke at du har ret, men at man tør overgive sig, så man kan forbinde sig.


Hvis du oplever, at det stadig er svært med connection og corona, så få en gratis samtale, og lad os finde en løsning. Yderligere holder jeg en workshop den 17 april, hvor jeg kort sagt gennemgår, hvilke perspektiver der fører til et bedre liv, og hvorfor nogle af de misforståelse man har om livet lige nu, er skyld i rigtig meget unødig smerte.


Skriv til mig, og lad os finde ud af detaljerne.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.