Ensomhed

Skrevet d. 16-4-2020 08:25:16 af Gitte Grøndahl - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Børn og unge coach, ACT coach, Selvværdscoach, Coach, MBSR mindfulness instruktør, Terapeut

Ensomhed er tit noget vi ikke taler om, fordi det er forbunde med tabu. Hvis vi i denne her Corona krise, mærker ensomheden, og ikke har lært at sige at jeg føler mig ensom.  

Kan det være rigtig hårdt at komme igennem.

Kendetegne for ensomhed er at der er et stærkt ønske om, at tilstanden skal ophører. Tilstanden ophører ikke ved at gå mere ud, eller ved at lave noget. Den kan beroliges, men i denne her tid, kan det være ekstra svært med de restriktioner der er sat op omkring os. Så mærker du ensomheden, og er det svært at tage kontakt til familie eller venner.  Vil det være en muligt at skrive gratis, men en af os her på Go Mentor.  For det er meget pinefuldt at sidde med ensomheden alene, så er du modig og række ud efter hjælp så vil jeg love dig du får en god følelse bagefter. 

Pas på dig du er det dyrebareste.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.