Dit hjertelige fokus

Skrevet d. 8-1-2021 17:28:09 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

GLÆDELIGT NYTÅR

Vi har lige afsluttet 2020. Mange af os spørger os selv, hvordan vi kan håbe på og skabe et bedre 2021? Noget, som er bemærket her hos DARE2develop i løbet af de sidste 9 måneder, er en markant stigning i folks selvbevidsthed om, hvad de føler og tænker - og hvordan dette påvirker deres holdninger, perspektiver og adfærd. Et af vores hovedmål gennem vores eksistens har været at undersøge og uddanne mennesker på effektive måder til at frigive følelser og holdninger, der dræner dem, reducere stress og opbygge deres resiliens og robusthed og derved forbedre den daglige energi. Vi deler praktiske værktøjer til at forbedre kommunikation og relationer, samt skabe et fundament med øget selvsikkerhed for vores generelle mentale og følelsesmæssige sundhed og velbefindende. Vi hjælper folk med at få adgang til intelligensen i deres hjertes intuition for at træffe klogere valg.

Det bedste 2021 til dig

Med hjerte Christin

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.