3 TIPS TIL FØRSTE DATE

Skrevet d. 9-12-2020 14:33:04 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

3 Tips til første date fra en Dating Coach.

Der er så mange steder man kan gå ”galt i byen” når man skal på første date. Første dates er, udover de andre aspekter indenfor dating og parforhold noget af det jeg bliver spurgt til ofte. For hvordan laver man det bedste førstehåndsindtryk, holder en god samtale og ser om din date er interesseret?

Du får et par guldkorn her i mit blog indlæg og hvis du er mere nysgerrig, så har jeg linket til mit nyeste youtube koncept (ja det er ganske gratis) der hedder ”Dating analyser”. Det går ud på, at jeg viser dig videoklip af første dates, pauser videoen løbende og giver guldkorn til hvad de gør rigtigt, kunne have gjort anderledes og andre spændende dating råd.

Men her får du 3 tips til første date, som kan hjælpe dig næste gang du skal møde et nyt menneske:

1. Træk vejret
Noget af det der sker når mennesker er nervøse (eller spændte) er, at deres vejrtrækning bliver overfladisk og holder sig i øverste del af brystkassen. Hvis du i stedet tager nogle dybere åndedrag og trækker vejret længere ned i maven, samt have længere udåndinger end indåndinger, så vil det sende signaler til hjernen om at slappe af og du vil nemmere kunne være afslappet og nyde daten.

2. Hold samtalen positiv
De følelser som emnerne frembringer vil din date associere med dig. Så hvis han/hun har positive/lette/opløftende/sjove følelser, så vil han/hun associere det med dig. Og omvendt. Hold dig derfor fra at tale om negative, tunge, svære og tørre emner. Skulle det ske at samtalen kommer over på et af disse emner, så brug spørgsmål til at skifte emne.

3. Tænk ”spændt” i stedet for ”nervøs” 

Hvis du er nervøs når du skal på date, så tænk indeni dig selv at du er ”spændt” og ikke ”nervøs”. Nervøs er noget man er når der er fare på færde, spændt er noget man er, inden der sker noget godt. Du ville eksempelvis heller ikke være nervøs for at tjekke lotto kuponen for at se om du har vundet. Nej vel, du ville være spændt på at tjekke lotto kuponen for at se om du har vundet.

Hvis du vil have flere første date tips og blive underholdt samtidig, så hop ind på min youtube kanal og få gode råd til din første date, det er ganske gratis.

Mvh
Pasquale Paladino Dating & Parforholds Coach

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.