Jan Claes Pedersen - Psykoterapeut

Jan Claes Pedersen

Psykoterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV OG MENTOR KAN IKKE KONTAKTES GENNEM GOMENTOR.

Jeg tror på at alle -som udgangspunkt - altid gør det bedste de kan.
Det kan være at det ikke er særlig godt eller hensigtsmæssigt, men det er det bedste de kan i situationen.

Og i den forstand er der ikke ondskab til, selv om noget af det der foregår, kan virke ondskabsfuldt. Alle mennesker har deres (gode) grunde til at gøre det som de gør, også selv om det er uhensigtsmæssigt eller gør ondt på andre. Så der er altid en mening i det der foregår.

Vores opgave er derfor at finde og se hvad meningen er (hvorfor slår han? hvorfor kritiserer hun altid? etc.), og hjælpe med forståelse af sig selv og andre så man får mulighed for at træffe nye valg.

Jeg er uddannet par- og familieterapeut på Kemplerinstituttet og har gennem mere end 10 år været ansat på en døgninstitution for unge med særlige behov. Herigennem har jeg opbygget en solid erfaring i terapi og konflikt løsning og har også beskæftiget mig med uddannelsesvejledning og personlig udvikling.

Jeg tilbyder:
* Par og familierådgivning
* Supervision
* Teenagerrådgivning
* Personlig udvikling
* Kurser og foredrag for institutioner og virksomheder.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.