CoachingByDane  -

CoachingByDane

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coaching By Dane CoachingByDane -

Beskrivelse

Jim Dane er uddannet og certificeret som stresscoach fra Forebyg Stress og certificeret ICC coach og teamcoach. 

Jim Dane er indehaver af Coachingbydane, der arbejder med medarbejdercoaching, teamcoaching og stresscoaching til private, erhvervslivet og det offentlige. Jim Dane har mere end 20 års erfaring indenfor underholdningsbranchen. Han har arbejdet med ledelse, salg og service samt medarbejdermotivation både i det private erhvervsliv og i offentligt regi.
 

Stresscoahing af medarbejdere

Stresscoaching er for mennesker, der er ramt af stress eller vil forebygge stress. Stresscoaching er et forløb på syv sessioner, hvor medarbejderen rådgives og vejledes om, hvordan han/hun bliver stressfri og kan holde sig stressfri. Coachingen strækker sig over en periode på ca. 3 måneder. 

Efter endt forløb vil medarbejderen være i en bedre tilstand end den, han/hun var i indledningsvis. Medarbejderen er således blevet bekendt med sine stresssymptomer og stressårsager – og har således fremover mulighed for at forebygge, at han/hun kommer i lignende stressfremkaldende situationer. 
 

Teamcoaching 

Teamcoaching er en af de mest effektive metoder til at få mennesker til at samarbejde. Det er muligt at finde frem til de fælles ressourcer og kræfter, der er i teamet samt at finde frem til de eventuelle forhindringer, der måtte stå i vejen for en optimering af samarbejdet i teamet. 

Fra gruppe til team. Der er en forskel. 
Gruppen består af mennesker, som arbejder individuelt i sammen retning. 
Et team består af mennesker, hvor alle arbejder samme om og mod ét fælles mål. 

Så hvor har I brug for optimering, og hvad kan I bruge teamcoaching til i virksomheden? 

  • I forhold til bedre kommunikation og ledelse?
  • I forhold til at definere fælles værdier og mål?
  • I forhold til konflikthåndtering?
  • I forhold til at ændre virksomhedskulturen? 


Ovenstående er blot få eksempler på, hvordan teamcoaching kan anvendes. Der er naturligvis mange flere områder, der kan påvirkes.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere