Styrk din kreativitet, sæt farten ned og nå mere

Skrevet d. 22-3-2016 17:32:24 af Ida Tangsgaard Jensen - Psykoterapeut, Sandplayterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut

Kreativitet er det nye bussword

Forleden så tilfældigt morgen tv, hvor de talte om skolernes innovationsdag.
Børnene havde ting med hjemmefra og skulle finde ud af at bruge dem på nye måder. Herefter kom Christian Stadil og 2 mere jeg ikke kan huske navnet på  ind og fortalte om det at være kreative.

De fortalte bl.a. om, hvordan det at have for travlt gør, at du kun tænker de vante tanker. Samtidig blev der refereret til analfabeter, som havde udviklet andre dele af hjernen end os. Jeg tror netop, de bruger deres kreative hjerne.

Det der kan hjælpe dig og verden er, at bruge det bedste fra begge verdener. Have din viden og samtidig få adgang til din kreativitet.

Sæt farten ned og nå mere
Jeg er helt enig i, at når du har for travlt, er det svært at få nye ideer. Derfor kan det være godt, at indarbejde nogle nye rutiner i din hverdag, som giver dig en pause.

Forskning viser at blot 5-10 minutters meditation om dagen har en stor effekt.
Forleden fortalte min lærer, at den aller nyeste forskning nu fortæller, at blot 5 minutters meditation om dagen, kan gøre underværker for dig. I disse undersøgelser har deres fokus ikke været direkte på kreativiteten. Min erfaring er at pauserne er gavnlige for kreativiteten.

Ferie er guld for kreativiteten
Lidt længere ferie, hvor du enten ikke laver noget, eller gør noget, som er helt anderledes end dit job, er også guld værd for kreativiteten og intuitionen. Lad arbejdstelefonen og mailen blive hjemme, således dine tanker for lov at komme ud af de vante mønstre.
 
Hvad kan ellers styrke din kreativitet
Meditation og mindfulness er fantastisk til, at du bliver mere nærværende og bevidst om de tanker du har. Når du mediterer, finder du måske ud af, at dine tanker, ikke fører dig, til de resultater du ønsker.

Det skyldes, du er fastlåst i de overbevisninger, normer og fordomme du har med dig i dit liv. Her kan du have gavn af, at give dig selv mulighed for at ændrer på de tanker, som hindrer dig i at få det liv, du ønsker dig.

Min erfaring er, at når du vil skyde en genvej, til at få brudt med de negative mønstrer, er det godt at få hjælp.

Jeg har en række redskaber, hvor du får mulighed for at blive bevidst om og slippe de overbevisninger, normer og fordomme som, holder dig tilbage.

Giv dig selv en pause og få mulighed for at:


Blive bevidst om hvad er vigtigt for dig i dit liv
Lær at være nysgerrig og accepterende over for dig selv
Finde nye og mere hensigtsmæssige måder at tænke på
Få redskaber til at få pauser integreret i din hverdag
Giv slip på det, som ikke tjener dig mere.


Gennem et personligt forløb, giver jeg dig sparring og hjælper dig til at:


Blive bevidst om nye muligheder
Se dine styrker
Håndterer dine udfordringer på en ny måde
Bruge din kreativitet i hverdagen
Har du lyst til at investere i dig selv, så ring eller skriv til mig.

Læs hvad Morten skriver her:
 
Et utroligt inspirerende og udbytterigt forløb
Jeg havde brug for at få klarhed over min hverdag og hvordan jeg optimalt kunne bruge min tid samt at få arbejdsliv og privatliv til at harmonere bedre
"I forbindelse med omstrukturering på min arbejdsplads og et, efterhånden stigende arbejdspres, havde jeg behov for at få klarhed over min hverdag og hvordan jeg optimalt kunne bruge min tid samt at få arbejdsliv og privatliv til at harmonere bedre.

Jeg blev derfor henvist til Ida Tangsgaard, og har nu været igennem et forløb med 4 konsultationer.

Det har været utroligt inspirerende og udbytterigt for mig. Ida er utrolig god til at lytte og spore sig ind på dine virkelige udfordringer.

Ida arbejder med dig i dit eget tempo og er hele tiden god til at holde fokus. Blandt andet hjalp Ida med at få synliggjort mine personlige værdier og give mig værktøjerne til at jeg også sørger for at arbejde efter dem i såvel arbejdsliv som i mit privatliv.

Jeg følte mig tilpas fra 1. gang og efter mine 4 møder med Ida, står jeg i dag meget stærkere i forhold til at overskue en travl hverdag.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Ida.”

/Morten

Har du det som Morten, har jeg nogle enkelte ledige timer til dig, der gerne vil investere i dig selv.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.