Kærligheden der forsvandt

Skrevet d. 16-6-2020 14:27:26 af Camilla Clausen - Kærlighedscoach, Coach, Mentor, Traumeterapeut, Mentaltræner, Business coach, Tankefeltterapeut, Mindfulness instruktør, Business Mentor, Selvværdscoach

Kærligheden var der, kærligheden forsvandt


Vi havde det hele. Vi kunne købe det hele. Vi levede som de fleste. Stor bolig, gode jobs. 2 børn. Uddannelse var der også plads til. Sportsaktiviteter der fyldte, for vi skulle huske at være fit og holde os i form. Vi trak vejret. Vi sov. Vi spiste og indimellem nåede vi også at kysse hinanden i farten, på farten. Gennem bilruden på vej ud af indkørslen på vej til det næste gøremål. Der blev også tid til sex, hvis ikke vi var alt for udkørte ovenpå dagens strabaser og gøremål.

Men hvor blev tiden af? Børnene voksede op. Vi fik mere tid, da de blev ældre og de passede mere og mere sig selv og deres dagligdag, mens vi stadig havde travlt med at have travlt. Travlt med at ofre os for andre og være noget for andre, end for os selv i vores parforhold. 

Vi så det forsent. Vi opdagende ikke det skete. For vi var lykkelige i vores travle liv, troede vi, så vi opdagede ikke at kærligheden langsomt forsvandt, fordi vi havde travlt med at have travlt og forsømte parforholdet og tilsidesatte hinanden i forsøget på, at leve et rigt liv....tiden forsvandt og kærligheden forsvandt.

I kærlighed

Camilla<3

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.