I disse tider... Hvad kan du forvente?

Skrevet d. 26-3-2020 19:20:24 af Andreas Mouritzen - Psykolog, Mindfulness instruktør

Jeg skriver dette fra Peru, hvor jeg aktuelt sidder strandet med min kone og barn. Vi rejser jorden rundt, og nu er vi kommet lidt på afveje... Da vi gerne ville have været videre til Canada, senerer på året. I stedet venter vi nu på, at der forhåbentlig kommer et fly indenfor rimelig fremtid og henter os.

Verden over, er der virkelig uro og nærmest panik fra tid til anden. Så grunden til at jeg skriver det her til dig, er naturligvis for at tilbyde dig det jeg ved. Vi sidder her hele familien, og hvordan finder jeg ro til at nyde tilværelsen i et land, hvor en af os er i risikogruppen, vi har ingen forsikring til COVID relaterede udgifter, og hvornår vi kommer hjem ved igen er meget uvist, samtidig med at vi mistede 16.000 kr på de flybilletter vi havde købt?

Der er et trick, tror jeg godt man kan kalde det. Det handler om at fokusere på andre. Så jeg stiller mig selv spørgsmålet: "hvad er der brug for lige nu?" og "hvordan kan jeg give?". Det betyder, at jeg ved, præcis hvordan det er i din hverdag, da jeg snakker med helt almindelige danskere der oplever angst, depression, følelsen af uoverskuelighed etc. Og alting er meget usikkert lige nu.

Derfor har jeg valgt at give en gratis samtale til, dem der har brug for det. Altså en fuld samtale på 60 minutter helt gratis. Men inden du tænker, hvor er det bare fedt, så skal du vide, at din oplevelse nok bliver anderledes end ved andre behandlere!

Jeg ved, hvad der skal til for, at komme videre, og skabe de ændringer du ønsker dig. Og det sker ved at sige sandheden og så gøre det der skal til!

Jeg har selvfølgelig min egen historie, og den fortæller jeg da gerne. Men du skal bare vide, at jeg kender godt til smerte. Så du kan ikke gemme dig her! Hvis du søger ro, så finder vi det, meget nemt. Og hvis du søger at skabe langvarige ændringer inde fra og ud, så viser jeg dig vejen!

Du skal bare række ud, så skal jeg nok svare på din spørgsmål, og finde en tid, hvor vi kan finde ud af, hvad du har brug for!

Læs mere om: Angst Depression

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.