Hælp til at forstå den rette vej efter et misbrug.

Skrevet d. 7-10-2019 08:31:49 af Gitte Grøndahl - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stresscoach, Børn og unge coach, ACT coach, Selvværdscoach, Coach, MBSR mindfulness instruktør, Terapeut

Efteråret nærmer sig, her er fokus flyttet fra kun at have samtaler med piger til at pt. har jeg 3 unge mænd. Alle 3 mænd i 20’erne, 3 vidt forskellig mænd.

Det det de alle har til fælles, der har været en form for misbrug deres liv. 

Hvoraf den ene unge mænd, måtte sige farvel til han misbrug. Da jeg som den første 

“fagperson” det gav ham det ultimatum, skal vi skulle forsætte måtte han stoppe. Jeg forklare ham hvorfor, hvilke han blev dybt taknemlig for. Da han af flere omgange, havde efterlyst den gode grund til at skulle stoppe. 

De ønsker alle 3 at gøre en forskel for dem selv, da ingen af dem fik en evt. “Kontaktperson” da de var teenagere. En kontaktperson de kunne havde, brugt til at tale med om alt det som de ikke ønsker at tale med forælder om. En kontaktperson, der er der når deres behov opstår, en kontaktperson der er tydelig og oprigtig. 

Er du forælder til et ungt menneske, der har brug får en voksen der ikke er følesmæssig berørt. Eller er du fagperson og har mødt et ungt menneske, der har brug for en troværdig og imødekommen kontaktperson så tag kontakt.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.