Føles det som om noget mangler?

Skrevet d. 7-6-2022 13:52:45 af Thomas Thørner - Be Change Life Coach, Business Mentor, Business coach

Har du en følelse af, at der mangler noget i dit liv?


Mærker du en tomhed efter noget mere? Så er du ikke alene. Rigtig mange mennesker lever deres liv på autopilot. Livet har nu engang formet sig, som det har, og det er sådan det er. Derfor vælger vi at følge med, og acceptere tingenes tilstand, selvom vi inderst inde godt kan mærke, at det ikke er det rigtige. Vi tænker, at det er helt uoverskueligt at tage et opgør med det.


Resultatet er bare, at du lever et liv, hvor du aldrig er tilfreds. Hvor du aldrig får udlevet dine drømme, og blot gør det, som livet nu engang har budt dig. Kort sagt sidder du på bagsædet af bilen, i stedet for at sidde ved rattet og styre.


Det er her coaching kan gøre en helt afgørende forskel.


Jamen, sådan et forløb er jo dyrt!


Hvad er egentlig dyrt? Hvert år bruger vi mange tusinde kroner på at forsikre vores hjem, biler, indbo. Hvad gør vi for at “forsikre” vores livskvalitet? Det vigtigste vi har, må være vores livskvalitet. Glæden og meningen med livet bør og skal være til stede i rigeligt omfang, og hvad må det koste?


Hvornår har du så glæde af et forløb hos mig?


❇️ Det kan være du står ved en skillevej, og skal have taget større beslutninger i dit privatliv eller på dit arbejde, eller du har oplevet en livskrise, der er svær at håndtere


❇️ Du elsker at udvikle dig og lære nye ting om både dig selv og andre, som du kan bruge i hverdagen


❇️ Du har brug for støtte til at foretage forandringer i din egen tilgang til ting, så det giver mere mening for dig


❇️ Du sidder fast i vaner og mønstre, som gør det svært at være glad og nyde dit liv


❇️ Du mærker en indre længsel efter noget, som du ikke helt kan sætte ord på


❇️ Du står overfor udfordringer privat eller jobmæssigt, som du har svært ved at overskue og håndtere alene


❇️ Du føler en begyndende stress, og har brug for hjælp til at håndtere den


Så hvis du tør kigge på dig selv. Er indstillet på at tage ansvar for og skabe forandringer samt åbne op og være ærlig overfor dig selv, så glæder jeg mig til at høre fra dig.


Du har helt sikkert en rigtig spændende rejse foran dig, og du vil kunne skabe forandringer, som du ikke selv tror er mulige ❤️

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.