Føler du dig udfordret?

Skrevet d. 13-2-2021 12:39:38 af Hanne Kløvborg - Psykoterapeut, Sexolog, Stresscoach, Parterapeut, Hypnoterapeut

Går du måske med følelsen af usikkerhed, angst, ensomhed, er du måske bange for at få COVID-19 virus - eller noget helt andet??

Jeg oplever mange klienter som kommer ind med den tro, at de har det anderledes end de faktisk har det. At de overbeviser sig selv om, i hovedet, at de har det godt nok, selvom de ikke har det godt...

Vi glemmer at bruge og lytte til kroppens signaler, men er i stedet alt for meget i vores hovede. Man kan selvfølgelig ikke undvære at tænke, men hvis man laver en forening af krop og sind, bliver det nemmere og mere ægte at navigere i livet❤️

Terapi kan være en vej til at skabe balance mellem krop og sind igen ⚖️

Jeg ser ofte personer med stress, angst, familieudfordringer, som gennemgår en skilsmisse, eller som gerne vil tabe sig - i bund og grund personer, som ikke længere kan se sig selv i det liv de lever. Fordi de er bange. Bange for at tage skridtet. Bange for hvad andre omkring dem vil sige eller mene.

Personer som har travlt med at leve gennem hovedet og overbevise sig selv om, at forandringer og udvikling er farligt eller at de “har det godt nok” eller “det er ikke så slemt”. Når man holder sig fanget i tankerne om, hvad vi skal eller bør gøre og føle, så holder vi os selv tilbage ?

Men selv terapi er ikke en garanti i sig selv for, at kunne bryde de dårlige mønstre. Man kan gå i terapi utallige gange, men stadig falde tilbage i vanen. Hvis man ikke er åben for at ændre sin mentale tilgang og tankegang ????

Men jeg har ikke haft en eneste i terapi, som ikke på et eller andet tidspunkt har kunne mærke kroppens signal - Dybt, dybt i sin kerne - og valgte at ignorere det. Måske var det et rungende “Ja” til en mulighed eller måske prøver kroppen at sige fra.

Selvom det faktisk var meget klart, så var det for dem i øjeblikket det nemmeste hellere at ignorere og gøre noget andet, end det de faktisk havde brug for. Det er tillært. Men når jeg støtter mine klienter til at lære signalerne at kende og derved finde ind til hvad DU kan mærke er bedst for dig. Så er følelser ikke så farlige. Livet skal ikke bare tænkes - det skal også mærkes.

Tænker / mærker du at det er noget for dig - så kontakt mig idag.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.