Få en date på Tinder – Hvordan?

Skrevet d. 9-2-2021 10:14:05 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

At få en date igennem dating apps kan være en hård nød at knække!


Hvad skal man starte med at skrive, hvad skal man snakke om og hvordan får man sat en date op?


Alt sammen noget der ikke var et fag i skolen og noget, som mange derfor ikke har fået lært.


I dette blogindlæg vil jeg let berøre netop det emne og give dig nogle guldkorn med på vejen, som du kan bruge med det samme og få bedre resultater på de forskellige dating apps derude.


(Hvis du ønsker at læse mere om emnet, så kan du få min gratis e-bog der hedder "Få en date på Tinder" ved at skrive ordet "ebog" til mig i en besked)


Samtaler på dating apps.

I modsætning til når vi møder et andet menneske i virkeligheden, hvor vi lige skal have brudt isen med lidt snik snak først, så behøver du ikke at starte ud med at bryde isen, når det er online. Så i stedet for alle klicheerne ”hvad laver du så til dagligt?”, ”har du nogen søskende?” og ”hvad laver du når du ikke arbejder?” kan du med fordel stille spørgsmål der er:


  • Anderledes: når du tager samtalen i en uventet drejning gør det samtalen spændende

Eksempel: Hvis din match spørg dig ”hvad laver du til dagligt?” så svare du måske ”prøv at gætte engang, her får du lige et par ledetråde..” Det er med til at gøre det spændende og anderledes.

  • Lette og positive: lad emner om problemer, negative emner og bagage udeblive, da det ikke hører sig til i datingfasen. Hold i stedet samtalen positiv, let og legende.

Eksempel: ”Hvilken skuespiller skulle spille dig, hvis dit liv skulle filmatiseres?”

  • Drillende: noget af det der skaber ping-pong i en samtale er, at i ikke bare taler hinanden efter munden. Dril i stedet din match på en kærlig måde. Husk ikke at overgør dette punkt. En smule dril er fint, for meget og du vil blive set som barnlig.


Hvis du har spørgsmål til Dating eller parforhold så er det mit speciale og du er velkommen til at skrive dit spørgsmål til mig.

Mange hilsner Pasquale Paladino Dating & Parforholds Coach

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.