ER du stresset?

Skrevet d. 19-3-2021 07:17:41 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

Vigtigt spørgsmål dig:

Lider du af nogle af disse forfærdelige symptomer?

Nedsat hukommelse

Stress og angst

Betændelse og vægtøgning i kroppen

Beskadiget beslutningstagning

Tab af fokus og produktivitet


Hvis ja

~ vidste du, at dette er de skadelige bivirkninger ved ikke at få nok afslappende søvn hver nat? Læger er enige om at få en god nats søvn er mere end bare at vågne op udhvilet. Det er nøglen til din daglige succes, opbygning af sunde relationer, genoplivning af dit helbred og manifestering af dit bedste liv.

Hvis du er klar til at sove, som en baby hver nat. Hvor du vågner op, og er frisk og energisk til at møde din dag ~ Så sørg for at se video - dette er det, du nogensinde har brug for, for at få den bedste søvn i dit liv!

Bare tag et øjeblik til dig, og send mig en sms, så aftaler vi et kort opkald, hvor jeg guider dig i to minutter til kohærens status.

Med hjerte Christin

P.s. Hvis du føler dig sløv, umotiveret eller kæmper for at nå dine mål - Så anbefaler jeg stærkt, at du prøver kohærens og "add heart"(se event), mens det stadig er tilgængeligt.

Rigtig GLAD weekend til dig, når den rammer dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.