Date min grimmeste side

Skrevet d. 26-1-2021 15:46:17 af Tenna Nöelle Johansson - Psykoterapeut, Psykoanalytiker

Føler du at det er svært at sælge dig selv og at du ikke ved hvad du skal søge efter hos det modsatte køn? Så er du nok ikke alene. Men hvordan skal du gribe det da så du får mere opmærksomhed og spilder tiden mindre, det er spørgsmålet. Først vil jeg starte med at spørge dig om, og jeg ved det kan være et svært spørgsmål, men om hvad du selv syntes er din/dine mindre flatterende side? Ikke fordi vi skal bore i det, men simpelthen fordi vi sammen skal finde frem til hvad dit bedste modstykke ville være, også kaldet en date/kæreste/partner. Og derefter vil jeg blandt andet spørge dig om de sider du sætter mest pris på ved dig selv? 
Er du fx en opmærksom lytter og er stolt af dette, vil det være noget jeg vil mene som har en høj betydning hos dig. Så går det ikke at du finder en date/kæreste partner der er dårlig til at lytte til dig. Udelukkende fordi du vil ikke føle dig mødt af din vedkommende og vil savne, at din evne til at lytte bliver værdsat. 
Læs mere om: Parforhold Dating

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.