Behandler du din top bedst muligt?

Skrevet d. 20-9-2020 11:28:54 af Christin Walter - Coach, Mentor, Parterapeut, Stressterapeut, Søvnterapeut, Stresscoach, Sexolog, Familieterapeut/-rådgiver, Bio-neurofeedback behandler

For det er sådan, at vores miljø ikke altid er så godt indrettet efter, hvad vores krop har brug for...eller hvad lige præcis din krop har brug for.

Og der er mange faktorer der påvirker det, fx:

#Næring

#Infektioner og sygdom

#Pesticider og xenoøstrogener

#Gener

#Motion

#Slankekure

#Stress (givende og drænende)

#Søvn og døgnrytme

#Dit følelsesliv


Og hvad gør du, for at behandle din krop (=DIG) bedst muligt?- følger du de generelle anbefalinger?- gør du som konen beder dig om?- gør du som kollegaerne?- eller lytter du til din krop?- eller lever du efter dine specifikke og unikke gener?


Svar gerne...jeg ynder at blive klogere. TAK.

#trivsel #sundere #gladere #stærkere #merefokuseret


Da jeg altid arbejder holistisk, kan ovenstående snildt være en del vi kommer til at berøre, hvis du ønsker det; eller hvis jeg ved at der er en sammenhæng mellem fx tankemylder og en særlig form for madindtag, så vil jeg spørge hertil.

Vi er nemlig alle unikke og sammensatte mennesker, der konstant og kontinuerligt påvirkes af, hvad der sker i os og omkring os.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.