Problemer i parforholdet

Skrevet d. 23-2-2021 11:24:40 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

Tip til Manden i Parforholdet

Kender du fornemmelsen af, at der er noget der trykker din partner?

Så stiller mange mænd spørgsmålet “er du ok?”.


Mange kvindelige partnere vil herefter svare “ja”, også selvom du helt tydeligt kan mærke, at alt bestemt ikke er ok!


Hvis du som mand svare “nå okay..” og dropper at finde ud af hvad der larmer indeni hende, så har du fejlet som mand!

Hun har brug for at mærke, at du ikke giver op og er udholdende i din mission til at hjælpe hende til at føle sig tryg nok, til at give slip på hendes skjold og åbne hendes sårede hjerte, så hun kan få fortalt hvad der er galt og bearbejdet de sårede følelser.


Nogen gange handler det om noget med dig og andre gange er det noget andet der er årsagen.


Uanset årsag, er det dit job som mand at hjælpe hende igennem følelserne og til det har hun brug for dig til at være hendes klippe og bevidsthed til at “se” og rumme hende, selv når hun er strid, ked af det, såret eller fuld af vrede og kaos!


Så næste gang der er noget der trykker hende, så spørg istedet “hvordan har du det?”, fortsæt med at spørge ind og giv ikke op, selv hvis hun siger “jeg har det fint” samtidig med at hendes krop siger noget andet.


Pasquale Paladino,

Dating coach & Parterapeut

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.