Mit syn på Sexualitet - Livskraft & Terapi.

Skrevet d. 25-1-2022 11:45:33 af Linda Moes Hansen - Sexolog, Terapeut, Mentor

Den seksuelle energi er i tantrisk filosofi beskrevet som menneskets livskraft.


Mange mennesker oplever i dag at have i mistet forbindelsen til denne energi. Manglende flow i den seksuelle energi kommer til udtryk i forskellig symptomer.


Nogen oplever at skamme sig over deres seksuelle lyster, lavt selvværd eller manglende mod til at udleve deres fulde livspotentiale. Andre oplever seksuelle dysfunktioner, som mangelende rejsning eller for tidlig sædafgang, og rigtig mange oplever helt eller delvist at have mistet lysten til sex.


Gennem terapeutisk samtale med fokus på den enkeltes livshistorie, seksuelle erfarringer, lyster og forestillinger, hjælper jeg klienter i min sexolog praksis med at genskabe kontakten til deres seksuelle livsenergi.


Instinktiv ved vi mennesker godt hvad en fri og skamløs udfoldelse af vores seksuelle livskraft kan gøre for vores livskvalitet og kvaliteten af vores relationer.


Derfor tiltrækkes mange mennesker i denne tid til at opsøge terapeutisk hjælp og vejledning. I min klinik i København og online, arbejder jeg med sexologisk samtale terapi og vejledning.


Naturterapeutisk arbejder jeg med det hele menneske i kontakt med naturen – den ydre natur så vel som den indre. Og skaber på den måde balance i samspillet mellem krop og sind.


Du er altid velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale, hvis du føler at mit syn på sexologien passer til dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.