Mærk dine grænser og sæt dem

Skrevet d. 30-11-2019 11:38:50 af Solvej Eskildsen - Coach, Mentor

Kan du nikke genkendende til situationer hvor du -måske for sent- er blevet opmærksom på, at dine grænser er blevet overtrådt og derfor ikke har fået reageret i tide ? Det kan ske både i privatlivet og på jobbet, og måske får du ikke reageret fordi du er bange for at såre, at blive fyret, eller måske er du ikke helt bevidst om dine egne grænser.

Jeg er sikker på at mange af os kender til dette. Jeg kan i hvert fald huske situationer hvor jeg har været der. Men det glade budskab er, at der kan gøres noget ved det.

Hvis du har lyst til at blive mere bevidst om dine grænser og hvordan du sætter dem på en god måde, vil jeg gerne hjælpe dig. Kig forbi min profil og se hvad jeg kan tilbyde. Jeg vil glæde mig til at møde dig i telefonen

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.