Solvej Eskildsen - Coach, Mentor

Solvej Eskildsen

Coach, Mentor

Hornbæk

Personligt fremmøde

Telefoncoaching 400 kr. Aftal tid

Dit personlige møde med mig, foregår over telefonen. Derfor kan du nå mig, lige meget hvor i landet du bor

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Telefoncoaching, pårørende, lavt selvværd, Hjælp til at nå dine mål Solvej Eskildsen - Coach, Mentor

Beskrivelse

Velkommen til min profil


Måske kan du nikke genkendende til noget af dette: 

 • Jeg føler ikke, jeg er god nok som jeg er
 • Jeg er pårørende til et psykisk sårbart menneske eller en misbruger, og føler ind imellem jeg er ved at "drukne" i det 
 • Jeg har svært ved at sætte grænser både på arbejde og privat 
 • Jeg har mange mål, men har svært ved at indfri dem

Eller måske er det noget helt andet du slås med lige nu


Hvis du vælger at læse videre, har du allerede taget dit næste skridt mod et bedre liv.


Jeg er uddannet NLP-coach, psykisk traumebehandler og voksenunderviser. I mere end 40 år har jeg beskæftiget mig med sårbare voksne -behandlingshjem for alkoholikere, fængselsbetjent, herberg for hjemløse og senest 21 år på en telefonlinje for psykisk sårbare og deres pårørende. I den forbindelse har jeg også haft en del at gøre med personalehåndtering, herunder især arbejdet med frivillige rådgivere. 


Herudover kan jeg med mine 62 år "på bagen" byde ind med en bred livserfaring, og jeg ved, at det ofte kræver "hår på brystet" at være menneske. Og jeg tror helt grundlæggende på at alle mennesker har ressourcer til at komme videre, men at disse nogle gange har brug for "en hjælpende hånd" for at komme i spil. Borgere jeg har været i kontakt med, og venner og kolleger beskriver mig som et menneske der er god til at skabe relationer, og som er kærlig men direkte i min kommunikation. 


Hos mig kan du for eksempel få hjælp til at:

 •  Få øje på uhensigtsmæssige strategier og ideer til at ændre dem
 •  Få hjælp til at være pårørende, uden at miste dig selv 
 •  Blive tydeligere på egne værdier og holdninger
 •  Blive klar på hvilke mål du gerne vil forfølge, og hvilke du måske skal lade ligge


Telefoncoaching

Jeg bor i Hornbæk, men da jeg tilbyder coaching og støttende samtaler over telefonen, er det ikke geografien der sætter grænser.


Hvis du, efter at have læst lidt om mig og hvad jeg tilbyder, synes at det kunne være noget for dig, vil jeg glæde mig til at byde dig velkommen. 


Husk: "Du er hvad du er, og så er du så meget mere"

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere