Har du også hudsult og brug for berøring?

Skrevet d. 1-5-2020 10:22:41 af Sigrid Lund Nielsen - Psykomotorisk terapeut, Traumeterapeut, Kropsterapeut, Stresscoach, Mindfulness instruktør

Få ro og velvære i kroppen

Nogle perioder er mere pressede end andre og her kan du bruge den psykomotoriske afspændingsbehandling. Behandlingen kan hjælpe dig med at koble af og bl.a. give dig en oplevelse af: afspændthed i muskler og bindevæv mindre uro i krop og tanker at nervesystemet falder til ro Du kan sagtens booke en psykomotorisk behandling med fokus på at skabe ro og velvære i kroppen. Du behøver ikke have en problematik som stress eller angst. Den psykomotoriske afspændingsbehandling kan være et super alternativ til massage eller anden form for kropsterapi. Men jeg vil vove at påstå , at du får lidt mere bevidsthed med fra den psykomotoriske behandling. Bevidstheden støtter dig i at mærke efter, hvad du har brug for efter behandlingen.

Læs mere om: Angst Stress

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.