At være pårørende kan føles som et fuldtidsjob

Skrevet d. 24-11-2019 22:54:25 af Solvej Eskildsen - Coach, Mentor

Engang hørte jeg en kvinde, som var pårørende til et psykisk sårbart menneske beskrive sin pårørenderolle: "At være pårørende er som hele tiden at gå rundt med en sten i skoen.Nogle gange gør den rigtig ondt, andre gange mærkes den næsten ikke. Men den forsvinder aldrig". For bekymringen og omsorgen for den syge er der jo altid.

Måske har du som pårørende også mærket stenen. Jeg kan ikke fjerne din sten fra skoen, men jeg kan hjælpe dig med at håndtere den, så du kan leve livet på trods af stenen.

Du er meget velkommen til at besøge min profil, læse mere om mig og måske booke en tid. Jeg glæder mig til at tale med dig. Samtalerne foregår over telefonen.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.