Rådgivning om ledercoaching

På det allerøverste ledelsesniveau sidder direktionen og træffer beslutninger, der berører alle medarbejdere i virksomheden. Det kan være sjovt, men der følger også en tung ansvarsbyrde med et sådan hverv. På grund af direktionens vigtighed for en virksomhed, tilbyder GoMentor.com's tilknyttede specialister online business coaching, der kan hjælpe en virksomheds direktion med at finpudse deres kompetencer, så virksomheden får mere gavn af dem. Der kan være mange områder hvor en person i en chef- eller direktørstilling kunne have gavn af hjælp udefra. Før vi kommer ind på, hvordan GoMentor.com's tilknyttede coaches kan hjælpe, er her et kig på nogle direktionens generelle opgaver og hvorfor coaching måske kan være en god idé.

Her hos GoMentor forstår vi vigtigheden af, at direktionen besidder de rette værktøjer til, at bestride deres hverv. Når man sidder i en høj stilling, vil der være mange der er afhængige af ens evne til, at uddelegere opgaver og ens evne til, at besørge, at virksomheden bevæger sig i den rigtige retning. På grund af dette store ansvar, er det vigtigt for chefer og direktører, at de fra tid til anden får coaching, så de kan holde sig på toppen. Vores tilknyttede coaches har specialiseret i de udfordringer, som de fleste direktører står over for, og kan med praktisk erfaring hjælpe til, at gøre disse udfordringer nemmer at håndtere. De kan også hjælpe chefer og direktører med, at forfine deres kompetencer, så de ikke bliver overflødige for virksomheden.

 

Her er nogle oplagte område, hvor executive coaching kan være en fordel:

At klarlægge en vision - En af de primære funktioner de fleste direktører har, er at forme firmaet, og udpege hvilken retning virksomheden skal gå i. Her er det vigtigt at man kan se det store perspektiv og at man har et langsigtigt mål for øje.

At planlægge en kampagne  - Når en direktør har fastsat et langsigtet mål, er det næste skridt at planlægge en strategi så man kan nå sit mål. Det lyder måske nemt, men det kan være både stressende og svært, at skulle orkestrere mange ansatte på en gang.

At motivere sine ansatte - For effektivt at kunne motivere de ansatte på alle niveauer i en virksomhed, er det vigtigt at man starter fra toppen af og så arbejder nedefter. Dette kan nogle gange generere en domino-effekt, så motivationen spreder sig som en steppebrand igennem virksomheden 

 

Definition af Executive Coaching

Executive coaching er rådgivning, der sigter imod direktører og chefer og de egenskaber der er nødvendige for, at kunne begå sig i den moderne forretningsverden. Disse kan varriere fra person til person, men en business coach kan hjælpe til med at isolere og identificere de områder hvor der er plads til forbedringer, og hjælpe en direktør eller chef til, at opnå mere.

 

Grunde til Executive Coaching 

  • Kommunikation
  • Time management
  • Medarbejdermotivation
  • Ledelse
  • Strategi
  • Forhandling
  • Relaterede artikler

 

 

Har du brug for rådgivning om ledercoaching?
Vi kan hjælpe dig. Du får 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Bo Staal Iben Bøgeholm Folkmann Trine Withagen Susanne Espersen
km fra

Få rådgivning om ledercoaching

Har du brug for rådgivning om ledercoaching?
Vi kan hjælpe dig. Du får 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Bo Staal Iben Bøgeholm Folkmann Trine Withagen Susanne Espersen
Prøv online terapi gratis i 3 dage

Rådgivning om ledercoaching

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.