Anne-Grete Kerne Jørgensen - Coach, Psykoterapeut MPF

Anne-Grete Kerne Jørgensen

Coach, Psykoterapeut MPF

Allerød, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Rabatkort - 10 sessioner, individuel terapi 10.125 kr. Aftal tid

Ved forudbetalt køb af 10 sessioner, gives 10% rabat

Rabatkort - 10 sessioner, individuel terapi 6.750 kr. Aftal tid

Ved forudbetalt køb af 10 sessioner, gives 10% rabat

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Coaching 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.125 kr. Aftal tid

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 02

Online videosamtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Rabatkort - 10 sessioner, individuel terapi 10.125 kr. Aftal tid

Rabatkort - 10 sessioner, individuel terapi 6.750 kr. Aftal tid

Parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Coaching 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.100 kr. Aftal tid

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 02

Hos GoMentor foregår online samtaler via en sikker og stabil online videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. Psykologer, Psykoterapeuter og Coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og har kortere ventetider. GoMentors platform til online samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening

Online samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Du behøver ikke at gå vejen alene!

I et psykoterapeutisk forløb kan jeg støtte dig i at bearbejde og hele gamle sår, forsone dig og blive fri til at finde dine ressourcer, så du kan leve dit liv i overensstemmelse med din indre sandhed.

Alle livsproblematikker er som udgangspunkt relevante, vedkommende og rummer en mulighed for udvikling – en invitation til at møde og genforenes med et dybere aspekt af dig selv.

Har du mistet glæden ved hverdagslivet?
Er balancen mellem arbejde og privatliv tippet over? Er hverdagen en række af trivielle rutiner? Fylder pligterne mere end glæden? Har du ”hørt” eller ”mærket” dig selv i dag?

Er du i en eksistentiel livskrise?
Føler du dig ensom – også i samvær med andre? Oplever du, at du spørger dig selv ”Hvad er meningen med livet?” eller ”Hvem er jeg og hvor hører jeg til?” Kunne det være udtryk for en spirituel livskrise – og invitation til at gå indad?

Kender du til følelsen af skam?
Kender du til at føle dig forkert eller tom indeni? Trækker du dig fra sociale sammenhænge? Har du behov for ydre anerkendelse? Har du et voldsomt udadrettet temperament - eller vender du vreden og kritikken indad? Føler du dig deprimmeret?

Er du i en akut krise?
Har du været ude for en ulykke, en skilsmisse eller et dødsfald? Har du mistet fodfæstet for en stund – og ved du ikke, hvordan du finder tilbage til livet igen? Står du midt i en overgang i livet og har svært ved at orientere dig? Føler du dig uvirkelig eller angst?

Har du problemer i parforholdet?
Har I mistet gnisten? Bliver små misforståelser til store konflikter? Er Jeres seksualitet blevet en byttehandel? Har I glemt, hvad og hvem det var, I forelskede Jer i?

Har du været udsat for chok eller traumer?
- Som ikke slipper af sig selv - men sidder som fastlåst energi og spærrer for din livsudfoldelse?

Så kan jeg måske hjælpe dig.
Det væsentlige for mig er din motivation - dit mod til at se ærligt på dig selv og dit ønske om forvandling.

Jeg skaber et trygt, åbent og nærværende rum, hvor jeg omsorgsfuldt og dynamisk vil møde dig, der hvor du er og guide dig videre i processen. Jeg ved, at du har svarene i dig selv og vil guide dig til at finde dem. Jeg vil støtte dig i at bruge dit åndedræt, mærke efter i kroppen og lade den være medfortæller af din historie, dine ønsker og dine behov.

I mit terapeutiske arbejde anvender jeg forskellige former for samtaleterapi, krops- og energiarbejde, opmærksomhed på åndedrættet, chok / traume-arbejde, ressourceopbygning, opstillinger, tegneterapi og drømmearbejde, mindfullnes, meditation, ritualer, healing - og når situationen tillader det humor og et kærligt skub.

Mit fokus
Jeg har særligt fokus på heling hos dig, der har mistet orienteringen eller balancen i livet – mentalt, følelsesmæssigt, kropsligt eller sjæleligt. Jeg støtter dig i at åbne op i forhold til accept, bevidstgørelse, forandring og udvikling.

Min baggrund
Jeg har mange års erfaring som leder, herunder erfaring i kommunikation og udvikling af menneskelige potentialer, organisationsudvikling og familiearbejde, underviser på inspirationskurser med voksne arbejdsløse, pædagogisk konsulent, terapi i eget regi, bred og alsidig livserfaring, personlig erfaring med stress og tab.
Jeg er født i 1957, er mor til tre voksne børn og har børnebørn.

Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte nedenstående links. 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. 
Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).
Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.