Pia Breinholt - Coach, Be Change Life Coach

Pia Breinholt

Coach, Be Change Life Coach

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Life coaching i Ringsted Det handler om DIG, det er dit FRISTED Pia Breinholt - Coach, Be Change Life Coach

Beskrivelse

Velkommen hertil hvor det handler om dig og din trivsel

 Har du nogle gange følelsen af, at det bare kan være rigtig svært at være dig.. Du gør alt det BEDSTE du kan og alligevel sidder du med følelsen af, at du ikke helt slår til?

Det er lige her og i den følelse, life coaching kan være et rigtig godt redskab for DIG, i det coachingen kan være med til at sætte et kærligt skub i de områder, hvor det ikke rigtig fungere eller hvor du måske selv har lidt svært ved at komme videre af mange forskellige årsager.


Life coaching er NU og FREMAD!


Life coaching kan med sin enkelt og virksomhedsfuld metode, være med til at du igen får skabt overblik i dit liv med helt konkrete overskuelige mål. Så du i dit tempo får flyttet dig derhen, hvor du ønsker at være.

Hos mig har du mulighed for at, tale om alt det der fylder, det svære, det triste, det frustrerende, det positive og det der dræner. Du har kort sagt .. Mulighed for at få sagt tingene HØJT.. Du er dig SELV..


Life coaching er ikke terapi.


Er life coaching relevant?

JA ligesom så meget andet i livet, skal vi også huske at pleje vores psyke, ved at give den et serviceeftersyn. Livet igennem vil du møde forandringer og udfordringer løbende, også dem der til tider kan være svære at takle.


Der hvor jeg kan hjælpe dig, er særligt indenfor følgende områder:

Børns udvikling indenfor 0 - 6 år området

Børneopdragelse

Nybagte forældrerolle 

Forældrerollen 

Familieliv

Personligudvikling

Motivation

Livsovergange og livskriser

Sygesamtaler med fx medarbejder

Ledighed

Det psykiske og fysiske arbejdsmiljø

Ledelse af medarbejder


Yderligere kan jeg også tilbyde andre ydelser som:

Marte meo forløb med tilhørende coaching samtaler, i det jeg samarbejder med Marte meo terapeut Belinda.

Marte Meo betyder VED EGEN KRÆFT. Marte Meo metoden er en videobaseret metode, der bygger på principperne for udviklingsstøttende kommunikation. Marte Meo metoden er et konkret redskab, der tager udgangspunkt i de ressourcer der allerede er til stede, ud fra videoklip. 

Kontakt mig for yderligere information, den første samtale med dig/jer er gratis.


Temamøder om:

Hvordan kan I som arbejdsplads håndtere PARTNERVOLD?

Måske en af dine kollegaer er udsat for vold, har været udsat for partnervold eller måske udsætter sin partner for vold?

Ved at udarbejde en strategi på jeres arbejdsplads om, hvordan I håndtere partnervold, viser I at I ikke er berøringsangste, men derimod at I tager ansvar samt tør at tale om det der er så SVÆRT og SÅRBART?

Vil du / I høre mere, så kontakt mig for yderligere information.


Hvem er jeg?

Mit navn er Pia Breinholt, jeg er uddannet pædagog i 1995, samt certificeret Be Change Coach i 2019 ved Be Change Academy i København hos Sara Roland.

Jeg har det meste af mit bagkatalog indenfor den pædagogiske praksis, hvor jeg i rigtig mange år, har arbejdet med børns udvikling og ledelse, samt været leder af to dagtilbud, yderligere har jeg også arbejdet som sagsbehandleder for ledige samt  familiekonsulent, hvilket jeg gør sideløbende med dette arbejde.


Min livs filosofi er, at vi alle gør vores bedste, ud fra de ressourcer vi har, på det tidspunkt og i den situation vi befinder os i. Nogle situationer og oplevelser har vi prøvet før og klaret os godt igennem og andre er nye for os og lige der, kan vi nogle gange blive særligt udfordret af måske os selv.. måske af vores omgivelser.. Og lige der.. kan det måske være rigtig godt, lige at stoppe op og mærke efter.. måske hos en coach eller en anden relevant person.


En kop kaffe

Som udgangspunkt foregår en coachingsamtale hos mig altid over en kop kaffe eller the i mit hyggelige lokale hos Klinkken i Sct. Hansgade 33 4100 Ringsted eller i mit hyggelig hjem i Benløse. Samtalen kan også foregå som walk and talk, på en bænk i det fri, eller hjemme hos dig. Det VIGTIGESTE er, at du befinder dig godt, samt føler dig TRYG i de omgivelser vi er i.


Ved den første coachingsamtale sætter jeg altid 90 minutter af, men du betaler kun for 60 minutter. De efterfølgende coachingsamtaler vil være af 60 minutters varighed.


Jeg tror på, at når du er KLAR til at handle, samt ændre det DU vil ændre, så gør du DET!


De bedste hilsner fra 

Life coach Pia Breinholt


Biografi

Uddannelse titel

Coach

Be Change Life Coach

Tilskud og rabat

Gratis forsamtale

Andre ydelser

Undervisning og foredrag

Andre relevante uddannelser

Pædagog

Klientudtalelser

Janne N - "Da jeg mødte op til coaching, havde jeg 100 emner vi kunne tage fat på. Sammen fik vi indkredset et konkret mål, som gav stor mening for mig. Pia ledte mig trygt og roligt gennem samtalen - hun gav mig mod til, at arbejde med det man godt ved ikke er helt i top, og kan være svært at tage fat i. Efterfølgende har jeg benyttet dele af coachingen til, at arbejde med nye mål for mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Helle M - "Har du brug for en coach, så vil jeg klart anbefale dig at kontakte Pia. Hun er dygtig til det hun laver. Først og fremmeste var hun god til at skabe en afslappet atmosfære, så jeg følte mig tryg. Hun spurgte professionelt ind til min "udfordring", så jeg kunne reflektere mig frem til kernen af det som fyldte og efterfølgende hjalp hun mig med at finde frem til den bedste løsning fir mig. En varm anbefaling herfra"  Læs mere  Læs mindre

Louise Christina Jacobsen - "1.2.21 Anbefaler Pia kan noget helt særligt!!"  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "26.2.21 "Jeg har fulgt et forløb hos Pia som hovedsageligt omhandlede aspekter omkring børneopdragelse. Efter kun fire samtaler mærkede jeg allerede bedring i forholdet til mit barn og jeg er blevet mere tryg i min relativt nye rolle som mor. Hun er god til at følge op på samtalerne og giver en opgaver med hjem, som er aktuelle og giver erfaringer med det samme. Jeg kan kun anbefale Pia! "  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "6.5.21 Jeg var så heldig, at Pia ville tage en samtale med mig. Jeg gik derfra med så meget positivt hvor jeg ofte oplever det modsatte. Det fortjener alle at opleve. Foruden fik jeg en masse brugbart med mig, da jeg var ret usikker omkring mit arbejdsliv. Pia er positiv, smilende og dygtig. I samtalen er det overskueligt og jeg oplevede ikke at jeg skulle leve op til noget jeg ville ende med at fejl i. Aftaler som blev uoverskuelige, tværtimod. Jeg fik en tro på mine faglige evner der var blevet noget flossede. Jeg vil varmt anbefale Pia"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.