Hvorfor jeg ikke poster så meget om mig selv

Skrevet d. 10-8-2018 21:00:59 af Malene Louise Aagaard - Metakognitiv terapeut, Stressterapeut, Stresscoach, Supervisor

Jeg ser en stigende tendens til at coaches, inden for træning og ernæring, som poster en del om dem selv, hvorfor de derigennem får flere følgere og muligvis flere klienter. Og jeg har respekt for dem som har lyst til at dele, især når og hvis det hjælper andre. Men jeg kunne ikke selv finde på det, og den simple grund er, at jeg ikke ønsker, at krænge personlige ting ud på nettet samt at få mange følgere. Det er ren og skær ikke mig at gøre således.

Som mentor kan det dog i høj grad give mening at dele, således at end klient kan (og virkelig kun kan) føle sig bedre forstået og mindre alene med sine tanker. For afgjort, dine overspisninger, diætperioder, træningsfanatisme eller vægthelvede er du langt fra alene om. Og mange af os som vejleder og coacher inden for disse felter har nok været i nogle af disse problematikker selv, i mere eller mindre grad. Men jeg tror ærligt ikke det hjælper dig, hvis jeg lægger et billede op af hverken strækmærker, forstyrrede tanker eller madstress relaterede indlæg med afsæt i egne erfaringer. For ja, det giver afgjort noget viden man ikke kan læse sig til, når man har stået i lignende situation. Men for mig giver det ikke mening, at poste billeder eller meget personlige indlæg.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.