Drøm deg til et bedre liv!

Skrevet d. 25-8-2021 15:23:07 af Susanne Borge - Be Change Life Coach, Mentor, Mindfulness instruktør, Supervisor, Stressterapeut, Kærlighedscoach

Drøm om et bedre liv!


Hvis du kjenner igjen at du drømmer mye og synes det er mye rart, så er det ikke det. Min erfaring og hvordan jeg ble kjent med drømmene mine er et flott verktøy for å forstå hvem du er. Med det mener jeg at det er i underbevisstheten din og ting kan komme opp i drømmene dine som du blokkerer i våken tilstand. Jeg bruker ofte drømmer som et styringsverktøy for hvor jeg skal, og spesielt hvis jeg står overfor en utfordring, et valg jeg skal ta eller en konflikt. I en periode som denne drømmer jeg ekstra mye.

Ta kontakt med meg om du ønsker å lære drømmetydning

Læs mere om: Personlig udvikling

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.