Tager du action på en indånding eller tager du action på en udånding.

Skrevet d. 25-5-2022 09:40:21 af Mathias Guling - Coach, Business coach, Teamcoach, Business Mentor

Jeg har i mange år taget en stor indånding lige inden jeg skulle tage action, i form af at lave et salg, en præsentation, en vigtig beslutning osv. Det resulterede i at jeg i situationen var anspændt i hele kroppen når jeg skulle være på, hvilket reducerede min performance og min energi. Da jeg for 6 måneder siden, fik besked på at jeg skulle udånde inden jeg tog action, har det haft den indvirkning ved at sende et signal til hele min krop om ro, tryghed og balance. Hvilket har gjort at jeg er tilstede hvergang jeg skal tage action, ved et salg, en præsentation, eller en vigtig beslutning.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.