Det var bare en smule stress

Skrevet d. 2-10-2019 09:31:57 af Lene Belling - Stresscoach, Coach, Mindfulness instruktør

Lyt nu til din krop.............den lyver ikke ❤️ 


Det var et forløb meget ud over det sædvanlige. En kvinde lige midt i livet startede forløb hos mig i foråret, og vi har først nu afsluttet det - men med en dør åben til at vende tilbage. 


Hun var meget stresset da hun kom, men havde egentlig taget kontakt til mig fordi hun huskede dårligt. Og mente det måske var en smule stress. 


Men det skulle vise sig, at være meget mere alvorligt end som så. 


Hun kæmpede desperat for at holde fast i et job, der var ved at tage livet af hende. Fordi hun ikke ville tabe ansigt, og var bange for at miste indtægten. Men arbejdsvilkårene var bare så dårlige, at der kun var en vej - og det var væk i en h......fart. 


Men det ville hun ikke. 


Hendes helbred begyndte at skrante mere og mere. Kroppen skreg til hende, at nu skulle hun stoppe. 


Det endte med en alvorlig omgang lungebetændelse hvor hun var indlagt i 14 dage. For hendes immunforsvar var helt nede, og hun havde i forvejen et skrantede helbred. 


Først der blev hun sygemeldt med stress. 


Fyringen var kort og kontant og nu var der nogen der havde taget beslutningen for hende. 


Efter 6 lange måneder kan hun endelig begynde at se frem. Men det er med en voldsom stress i kroppen, og det kommer sikkert til at tage måneder før hun er klar til at tænke på at begynde på noget nyt. 


Hendes hukommelse er stadig rigtig dårlig, og det tager lang tid at få den tilbage. Nogle stressede oplever, at den aldrig bliver helt den samme igen. 


Som min...........Jeg har selv været der hvor hun var, og kæmper stadig ind i mellem med hukommelsen. Jeg har tillært nye teknikker til at kunne huske, det er der vigtigt for mig. Men det er nogen gange mega træls, når man bliver mødt med et undrende blik og “Jamen, det har jeg da fortalt” eller “Øhhhh, du var der jo selv......kan du virkelig ikke huske det?” 


Øhhh nej, det kan jeg ikke altid. Og sådan vil det nok også være for den kvinde. 


Så det kan ikke siges nok. Husk nu at lytte til din krop. 


Hvem er det lige der står og takker dig for at stædigt at have holdt fast? Når du sidder tilbage helt tom, grådhabil, træt og med et selvværd og krop der skal bygges op igen? 


Ja, det var i hvert fald ikke den leder der fyrede mig i sin tid. Og heller ikke denne kvindes leder. 


Ha’ en fantastisk onsdag og pas godt på dig selv ❤️

Læs mere om: Stress

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.